Volgende bijeenkomst: maandag 20 mei

Days
dagen
hours
uren
min
min
sec
sec

Locatie

Partyschip Rederij Thalassa: “Het gezelligste partyschip van Nederland”

Wie in “zee” gaat met Rederij Thalassa is verzekerd van een onvergetelijke belevenis aan boord van het gezelligste partyschip in de Rotterdamse Havens! Of het nu om een jubileum, trouwfeest, relatieontvangst, productpresentatie of een grootschalig (zakelijk) evenement gaat. Het blijft het gezelligste schip van Nederland!

Verschillende, sfeervol ingerichte ruimtes en verrassende mogelijkheden aan dek vormen het ideale uitgangspunt voor schitterende vaartochten maar bovenal gezelligheid in een sfeervolle ambiance.

Het gezelligste Partyschip van Nederland, Partyjacht Thalassa, is voorzien van twee gezellige salons, en een zithoek in de Captains Corner en een heerlijk zonnedek. In de hoofdsalon worden de gasten ontvangen. Aan deze salon grenst de bar, met aansluitend aan de salon, een gezellige zithoek.

Het schip wordt met liefde onderhouden door de nautische crew en locatiemanager en heeft een prachtige uitstraling. Het schip heeft een maximale capaciteit van 100 personen.
 
Spreker
Otto Friebel van Cyclone Circular Consultancy Projectmanagement, is 20 mei te gast bij ZEP010. Iedere dag van de week probeert Otto met volle energie om de wereld een stukje beter achter te laten als dat hij haar heeft aangetroffen. Dat is het doel dat hem al sinds 1992 zijn dagelijkse dosis plezier en voldoening geeft. Met een stevig fundament in de afval- en recyclingindustrie heeft hij zich vanaf 2007 gespecialiseerd in duurzaam ondernemen, Cradle 2 cradle en de circulaire economie. In 2019 heeft hij de stap genomen om zijn kennis en ervaring te delen vanuit zijn eigen onderneming Cyclone Circular Consultancy Projectmanagement.

Evenementen en Festivals dragen bij aan het genot en plezier van veel mensen, zowel individueel als in groepen. Voor en tijdens een event kijkt een ieder reikhalzend uit naar hetgeen hen te wachten staat. Waar men minder naar uitkijkt, of omkijkt, is de enorme berg afval die na afloop achterblijft. Deze afvalberg wordt in steeds grotere mate een probleem voor event- en festivalorganisaties. Zowel vanuit maatschappelijk verantwoord oogpunt als vanuit economisch oogpunt. Steeds meer opdrachtgevers hebben te maken met speciale paragrafen in hun  evenementenvergunning aangaande grondstofgebruik en afvalproductie.

Onze leden worden door Otto in een klein uur meegenomen in de wereld die zich afspeelt in de periferie van events, circulaire economie en afval.

Adresgegevens

Partyschip Rederij Thalassa
Plantagelaan (opstap adres)
3063 NG Rotterdam

Routebeschrijving

ROUTE & PARKEREN
Van 09:30 tot 10:00 uur kan je opstappen bij Rederij Thalassa. Het partyschip ligt aangemeerd in De Esch, aan de Plantagelaan, 3063 NG te Rotterdam. Parkeren in De Esch is gratis. Zie routebeschrijving!

Openbaar vervoer:
Vanaf metrostation Oostplein (of Centraal Station), tram 21 richting De Esch, uitstappen halte Rotterdam Woudestein, 6 minuten lopen.

Programma:

09.30 – 10.00 uur   Ontvangst met koffie en thee
10.00 – 10.25 uur   Welkom door coördinatoren en voorstelronde
10.25 – 11.10 uur   Presentatie Otto Friebel van Cyclone Circular Consultancy  Projectmanagement
11.10 – 11.30 uur   Netwerken
11.30 – 12.00 uur   Rondleiding Partyschip Rederij Thalassa
12.00 uur   Afmeren en lunch op Rederij Thalassa (optioneel & voor eigen rekening).

LET OP! Deze keer ontvang je bij aanmelding van de lunch een betaalverzoek via de mail of Whatsapp, deze betaling moet worden voldaan voor de bijeenkomst.
De bezoekersregistratie van de bijeenkomsten van ZEPnl wordt verzorgd door deRegistratiebalie.

Wil je deze ZEP010-bijeenkomst bijwonen? Registreer je dan nu!

Onze leden

Hieronder een overzicht van de leden van ZEP010

Onze leden

Registreren voor ZEPnl

Vul het pdf formulier in en stuur hem op naar info@zepnl.nl

Aanmeldformulier