Volgende bijeenkomst: maandag 27 mei

Days
dagen
hours
uren
min
min
sec
sec

Graag nodigen wij je uit voor de bijeenkomst van ZEP020 op maandag 27 mei.

We zijn we te gast bij Grand Cafe Restaurant 1ste Klas te Amsterdam. Deze nog onontdekte, verborgen parel ligt op een wel heel bijzondere plek, namelijk aan het perron in het Centraal Station van Amsterdam! De verrassende, historische locatie stamt uit 1881 en haar oude wachtkamers zijn volledig gerestaureerd voor allerlei evenementen. Herbeleef de grandeur en glamour van vroeger terwijl je geniet van een lekker hapje of drankje!
Deze historische toplocatie verzorgt meetings, vergaderingen, conferenties, diners, borrels & events voor zowel kleine als grote groepen en beschikt over twee prachtige zalen.
De private dining room of vergaderruimte is geschikt voor groepen tot 32 personen en de grote zaal is exclusief af te huren voor diverse events tot 250 genodigden.

Pitchen met humor
Congrescabaretier Marleen Bekker geeft ons een mini-workshop ‘Pitchen met humor’. Kijk, goed pitchen is belangrijk, maar mag het alsjeblieft wat minder stijf, voorspelbaar en serieus? Marleen leert ons in no-time hoe je jezelf met humor voor kunt stellen aan een potentiële klant, op een netwerkborrel of op het podium. De eerste lach is een daalder waard! Of nou ja, euro dan.

Het nut en de onzin van online reviews. Van idee naar toonaangevend platform
Robert Spakman, initiatiefnemer van MeetingReview, neemt je op interactieve wijze mee in de wereld van online reviews. Het begon 6 jaar geleden met de vraag waarom je nog geen reviews over vergaderlocaties kon lezen op een onafhankelijk platform. Van idee naar start-up: ruim 5 jaar geleden zijn Marco Kole en hij gestart met MeetingReview. Inmiddels werken honderden locaties, maar ook diensten dagelijks met de tools van MeetingReview. Dat  aantal groeit snel. MeetingReview is gegroeid tot het toonaangevende online platform voor de vergader- en evenementenbranche in Nederland. Robert zal je vertellen over hoe je reviews in jouw voordeel kan laten werken en dat reviews je business opleveren.

 

locatie
Grand Cafe Restaurant 1ste Klas
Stationsplein 15, Perron 2B
1012  AB Amsterdam

Klik hier voor de routebeschrijving

Programma:

09.30 – 10.00 uur   Ontvangst met koffie en thee
10.00 – 10.10 uur   Interactieve opening
10.10 – 10.40 uur   Rondleiding
10.40 – 11.10 uur   Het nut en de onzin van online reviews
11.10 – 11.40 uur   Workshop Pitchen met humor
11.40 – 12.00 uur   Vragenrondje waar kunnen we je bij helpen
12.00 uur   Lunch (facultatief en voor eigen rekening à € 8,00)
De bezoekersregistratie van de bijeenkomsten van ZEPnl wordt verzorgd door deRegistratiebalie.

Wil je deze ZEP020-bijeenkomst bijwonen? Registreer je dan nu!

Onze leden

Hieronder een overzicht van de leden van ZEP020

Onze leden

Registreren voor ZEPnl

Vul het pdf formulier in en stuur hem op naar info@zepnl.nl

Aanmeldformulier