Volgende bijeenkomst: MeetINoffice KAS Woerden - maandag 3 september

Days
dagen
hours
uren
min
min
sec
sec

Locatie

MeetINoffice biedt congres, evenementen- en vergaderruimtes voor groepen van 2 tot 200 personen, voorzien van alle faciliteiten en services die uw zakelijk evenement tot een groot succes maken. Gastvrijheid, duurzaamheid en veel aandacht voor de eigen ambachtelijke open keuken en catering staan centraal bij MeetINoffice. Op de vierde verdieping (op 15 meter hoogte) bevindt zich KAS-evenementenlocatie. Deze locatie bestaat uit een eigen restaurant (EET) met open keuken en daarop aangesloten een glazen tuinderskas en dakterras met eigen duurzaam bodemenergiesysteem. KAS-evenementenlocatie is uitstekend te combineren met Moods theater. Deze ruimte is geschikt voor groepen tot 200 personen en de wand is bekleed met50 m2 projectiescherm waarop de look & feel van uw organisatie weergegeven wordt. Naast de evenementenlocatie beschikt MeetINoffice ook over 10 meetingszalen. MeetINoffice is gevestigd in Woerden en is uitstekend bereikbaar via de snelwegen A2 en A12 of het openbaar vervoer.

De inzet en invloed van digitale marketing en hoe daar zo goed mogelijk gebruik van te maken
Daarover gaat de presentatie van Yoram Roemersma, de strateeg achter XYMS. Hij heeft een passie voor trainen en coachen en analyseert graag data om inzichten te kunnen presenteren aan opdrachtgevers. Tijdens zijn marketingopleiding aan de Hogeschool Utrecht heeft Yoram een specialisatie tot strategisch marketingmanagement gevolgd. Daarnaast heeft hij heeft een passie voor onderwijs, filosofie en zelfontplooiing. Dat komt tot uiting wanneer hij de kans krijgt om ergens op een podium te staan. Marketing is volgens Yoram het perfecte instrument om problemen met oplossingen in contact te brengen.

Bedrijfspresentatie door Jeannine Lenssinck van Bijman Audiovisueel en Mitch van Giersbergen van Luxonos
ZEP030-leden Jeannine Lenssinck en Mitch van Giersbergen komen ons vertellen over de inzet van AV-middelen bij evenementen. Als je al vragen hebt voor ze, dan kun je deze van tevoren al mailen via ZEP030@ZEPnl.nl

Routebeschrijving naar De Bleek 13, 3447 GV Woerden

Programma:

09.30 – 10.00 uur   Ontvangst met koffie en thee
10.00 – 10.10 uur   Welkom
10.10 – 10.40 uur   Presentatie: inzet en invloed digitale marketing
10.40 – 11.00 uur   Bedrijfspresentatie AV bij evenementen
11.00 – 11.15 uur   Vragenrondje; waar kunnen we jou mee helpen?
11.15 – 11.30 uur   Vrij netwerken
11.30 – 12.00 uur   Rondleiding MeetINoffice (facultatief)
12.00 uur   Lunch (facultatief en voor eigen rekening a 10,00 euro)*
De bezoekersregistratie van de bijeenkomsten van ZEPnl wordt verzorgd door deRegistratiebalie.

Wil je deze ZEP030-bijeenkomst bijwonen? Registreer je dan nu!

Onze leden

Hieronder een overzicht van de leden van ZEP030

Onze leden

Registreren voor ZEPnl

Vul het pdf formulier in en stuur hem op naar info@zepnl.nl

Aanmeldformulier