Volgende bijeenkomst: Anatomiegebouw Utrecht - maandag 4 februari 2019

Days
dagen
hours
uren
min
min
sec
sec

Locatie

Het historische Anatomiegebouw aan het Veeartsenijpad in Utrecht doet, 30 jaar na vertrek van de faculteit Diergeneeskunde, haar deuren weer open.
Aan de rand van het centrum van Utrecht ligt het Anatomiegebouw, de centrale hal is de spil van het gebouw. De originele beeldhouwwerken en het prachtige glas in lood koepeldak maken dit een bijzondere plek in het gebouw. De Centrale Hal wordt gebruikt als ontvangsthal en is ook apart te boeken voor plenaire sessies en presentaties.
De Snijzaal is de ruimte waar dierenartsen in opleiding vroeger leerden opereren, nu is deze zaal net als het Anatomisch Theater uitermate geschikt voor workshops, presentaties en lezingen.

Een sociaal spel vol verrassende ontmoetingen Je staat om je heen te kijken. Eigenlijk ben je best nieuwsgierig naar de mensen om je heen. Wie zijn ze? Hoe zijn ze? Maar om nu uit het niets op iemand af te stappen voor een praatje. Dat doe je niet zo snel. Gelukkig is er Verbingo! Een laagdrempelig sociaal spel waarbij je elkaar op een luchtige en speelse manier leert kennen. Geen getallen op de Verbingo!kaart, maar grappige, interessante en onverwachte ijsbrekers die zorgen voor een verrassend gesprek. Ideaal om nieuwe mensen te leren kennen en contact met bekenden te verdiepen. Anne de Goede, van Blik & Blooz, brengt mensen op een verrassende, laagdrempelige en interactieve manier met elkaar in contact. Dit kan bijvoorbeeld in de vorm van een workshop, een spel of de inrichting van een ontmoetingsplein.

 

Anatomiegebouw
Bekkerstraat 141
3572 SG  Utrecht

Klik hier voor de routebeschrijving

Programma:

09.30 – 10.00 uur   Ontvangst met koffie en thee
10.00 – 10.30 uur   Welkom en een korte rondleiding door het Anatomiegebouw
10.30 – 11.15 uur   Verbingo! Anna de Goede
11.15 – 11.30 uur   Presentatie ZEP030 lid Kjell Lutz
11.30 – 11.45 uur   Vragenrondje; waar kunnen we jou mee helpen?
11.45 – 12.00 uur   Vrij netwerken
12.00 uur   Lunch (facultatief en voor eigen rekening à 10 euro, contant!)
De bezoekersregistratie van de bijeenkomsten van ZEPnl wordt verzorgd door deRegistratiebalie.

Wil je deze ZEP030-bijeenkomst bijwonen? Registreer je dan nu!

Onze leden

Hieronder een overzicht van de leden van ZEP030

Onze leden

Registreren voor ZEPnl

Vul het pdf formulier in en stuur hem op naar info@zepnl.nl

Aanmeldformulier