Lancering ZEP025

Dinsdagmorgen 8 september: eindelijk is het dan zover! We starten met ZEP025.

Hét netwerk voor zelfstandige eventprofessionals in de regio Arnhem-Nijmegen.

We zijn te gast bij Fort Lent, strategisch gekozen tussen Arnhem en Nijmegen in ? Bij binnenkomst zie je gelijk dat het feest is; er staan prachtige ballonzuilen (gemaakt door Ilonka van Dinteren) en Miel Verstappen vraagt in zijn “stenen” pak welk steentje jij komt bijdragen aan dit nieuwe netwerk.

Zodra je binnenstapt voel je de historie van het oude fort, sfeervol aangekleed en aangepast aan deze tijd. De koffie en een heerlijke lekkernij staan klaar. Langzaam druppelen de gasten binnen zodat we om 10 uur starten met een mooie groep van 25 professionals.

De coördinatoren van ZEP025 (Mireille, Alexandra en Carla) heten iedereen welkom en stellen zichzelf voor waarna Natasja Torcqué het overpakt. Natasja vertelt over haar initiatief om ZEPnl te starten en wat het je als zelfstandig eventprofessional kan opleveren. We maken op verschillende manieren kennis met elkaar en met ZEPnl. We wisselen van tafel zodat we steeds weer nieuwe mensen ontmoeten.

Als afsluiter vertelt Jordy Baumann over de historie van Fort Lent en mogen we zelf rondstruinen. Miel improviseert samen met ons een lied ter afsluiting over “samen”, “cyclamen” en “beramen”. We genieten nog van een heerlijke lunch (aangeboden door Fort Lent) waarna iedereen langzaam weer huiswaarts keert.

En wij? Wij genieten nog even na en maken ons op voor de volgende bijeenkomst op 13 oktober ?

Zien we jou dan (weer)?