Het lidmaatschap van ZEPnl is bedoeld voor:

Ondernemers die werkzaam zijn in de evenementen branche.
Zoals eventplanners, eventmanagers, weddingplanners, fotografen, stylistes, entertainers, filmmakers, cateraars, av bedrijven en iedere ondernemer die zichzelf aangesproken voelt binnen de evenementenbranche.

Wat biedt een lidmaatschap je?

Je bouwt een band op met vakgenoten

Leden zien elkaar tijdens maandelijkse ledenbijeenkomsten, maar zoeken elkaar ook vaak daarbuiten op. Als zelfstandige werk je vaak alleen, terwijl af en toe ruggespraak houden met een vakgenoot juist zo belangrijk kan zijn. Dan is het erg prettig om te kunnen sparren met branchegenoten die je goed kent. Bovendien is het vaak nog gezellig ook!

Je komt op inspirerende locaties

Omdat onze bijeenkomsten steeds op een andere locatie plaatsvinden, die door de leden zelf worden voorgesteld, kom je op inspirerende plekken, waar je normaal soms niet zo snel komt. Denk bijvoorbeeld aan een rondleiding voor en achter de schermen bij Ouwehands dierenpark. Voor onze branche zeer relevant en natuurlijk erg leuk!

Je kunt een beroep doen op elkaars expertise

Omdat verschillende disciplines binnen de evenementenbranche door onze leden worden vertegenwoordigd, kun je vaak een beroep doen op elkaars expertise. Je hoeft niet meer zelf op zoek te gaan naar bijvoorbeeld die ene eventfotograaf, of stylist, maar je kunt ze rechtstreeks via ZEPnl benaderen. Dat scheelt een hoop tijd en bovendien weet je precies met je wie je samenwerkt!

Je kunt een beroep doen op elkaars netwerk

Ieder ZEPnl-lid heeft uiteraard zelf ook een eigen netwerk. Leden kunnen elkaar aanbevelen binnen hun netwerk of elkaar vragen om in contact te komen met iemand uit een bepaalde branche die ze zelf niet in hun netwerk hebben. Het werkt tenslotte een stuk efficiënter als je via een bekende ergens wordt geïntroduceerd of jezelf kunt introduceren!

Je blijft op de hoogte van trends en nieuws uit de markt

Naast de maandelijkse bijeenkomsten, communiceren de leden ook via social media, e-mail en website met elkaar. Op deze manier kun je elkaar goed informeren over trends en ontwikkelingen binnen de markt. Onmisbaar in onze branche!

De organisatie is transparant; iedereen heeft evenveel inbreng

Zo kan ieder lid een externe spreker of locatie aanbrengen. Op deze manier is er een grotere en gevarieerde inbreng van inspirerende locaties mogelijk. Ieder lid is tenslotte werkzaam binnen de evenementenbranche en komt daardoor op diverse locaties.  Hoe leuk is het om een locatie waar je enthousiast over bent, te delen met je branchegenoten!

ZEPnl Jaarabonnement

20 online meet-ups
10 (online) samenwerkdagen
10 (online) kennissessies 
Korting op de landelijke events (3 per jaar)
Toegang tot de regionale netwerkbijeenkomsten
Toegang tot de online community op Slack

€ 599,-

*Proefabonnement 3 maanden € 150,- 

ZEPnl Mastermind

1 live dag – strategie bepalen voor het aankomende kwartaal
Mastermind werkboek
6 online accountabilty sessies (om de week)
Intake gesprek van 30 minuten

Per kwartaal voor leden € 349,- *

*Dit is een toevoeging aan het jaarabonnement van ZEPnl. Je kunt een keer in de drie maanden instappen

 

Ook lid worden?

Contact opnemen