De primaire reden dat ik lid ben geworden is omdat ik kennis wilde delen en wilde sparren met andere ondernemers uit mijn vakgebied. Daarnaast brengt ZEPnl mij kennis en inmiddels ook samenwerking. Ik verwacht dat deze samenwerkingen voor de komende jaren nog meer gaan groeien. Dus wil jij mee bouwen aan dit mooie stabiele netwerk? Dan zou ik je zeker aanbevelen lid te worden.

Rosanne de With van Rosanne de With Entertainment

*

ZEPnl hét netwerk van zelfstandige eventprofessionals en toeleveranciers! Ook in deze knotsgekke coronatijd

 Graag werk ik mee om ZEPnl te laten groeien tot hét netwerk van zelfstandige eventprofessionals. Zelf ben ik al twee jaar lid en dit lidmaatschap heeft me inmiddels veel goeds gebracht. Naast ondersteuning en creatieve ideeën op velerlei gebied bij de events die ik georganiseerd heb, heb ik in deze bijzondere coronatijd tijdens de online meetings steun, inspiratie en adviezen ontvangen van de ZEPnl-leden.  

Leden van ZEPnl zijn actief in de evenementenbranche van eventmanager tot alle denkbare toeleveranciers: hostesses m/v, gastvrouwen m/v, bands, zangers en zangeressen, dagvoorzitters, sprekers, fotografen, filmmakers, d.j.’s, cateraars, drukkers, grafisch ontwerpers, IT specialisten en acteurs. Dus zoek je entertainment, animatie, foodtrucks, audiovisuele ondersteuning of heb je steun nodig bij decoratie, styling, vormgeving, bezoekersregistratie, beveiliging, promotie of inhuur van materialen, deze professionals zijn allemaal aangesloten bij ZEPnl. Top om te kunnen sparren met andere eventmanagers.

 ZEPnl een netwerk waar je op kunt rekenen. Alle leden zetten zich meer dan 100% voor elkaar in. Mooi om dat vertrouwen in elkaar te ervaren. Tenslotte ben je met elkaar sterk en bereik je de beste resultaten bij het neerzetten van schitterende evenementen: online, hybride en binnen afzienbare tijd weer fysiek!

Marianne van der Voort – VoorTwaarts PR en Communicatie specialist

*

Ondertussen ben ik alweer even lid van ZEPnl in de regio 030 en vind ik het nog steeds erg leuk en waardevol. Zeker in deze tijd van Corona, heb ik de meerwaarde nóg meer leren kennen. Naast het elkaar business gunnen en met elkaar projecten aanpakken, zijn de leden van ZEPnl er voor elkaar en denken we met elkaar mee voor eventuele creatieve oplossingen in deze rare tijd. Ik zal in ieder geval nog lang lid blijven en hopelijk mogen we snel weer mooie projecten aanpakken met elkaar!

Linda Lee Sargeant – Pe Hospitality

*

Met OverDwars Project Coördinatie organiseren we beurzen, beursdeelnames en congressen voor verschillende opdrachtgevers uit diverse branches.
Toen ik mij 4 jaar geleden bij ZEPnl (regio Utrecht) aansloot, was mijn doel om meer ondernemers uit de branche te leren kennen. Inmiddels heb ik met veel van deze eventprofessionals een hele goed band opgebouwd en heb ik al met meer dan 15 bedrijven aangesloten bij ZEPnl samengewerkt.ZEPnl is voor mij erg waardevol en als klein zelfstandige ben ik nog waardevoller voor mijn klanten. Het geeft mij een groot netwerk van betrouwbare leveranciers en heeft mij mooie opdrachten en samenwerkingen opgeleverd. Er is zoveel expertise in huis!

Sandra Vendel van OverDwars Project Coördinatie

*

Toen ik eind 2018 werd uitgenodigd om naar het landelijke ZEPnl event te gaan, viel de positieve energie me op en ook de openheid en onderlinge nieuwsgierigheid vond ik super.Natuurlijk werd ik lid en gaandeweg ben ik ZEPnl steeds meer gaan waarderen als een groep vakgenoten, die elkaar helpt, ondersteund en graag samenwerkt. Waar ik als ‘oude rot’mijn kennis kan delen en tegelijk juist heel veel kennis van andere, vaak jongere collega’s, kan opdoen. Zeker nu zijn de sparringsessies en regiomeetings die we online doen, een bron van inspiratie en energie. En het is mooi hoe wij als club van professionals met verschillende expertises, klanten een waardevol alternatief kunnen bieden naast het allemaal zelf organiseren of het inschakelen van een bureau.

René Pouwelse – René Pouwelse Advies Regie Productie

*

Wij verzorgen en faciliteren speels zakelijke workshops en trainingen bij bedrijfsuitjes, teambuildingsdagen, congressen etc. Denk aan een lach- of mopperworkshop, cartoon tekenen, Taj Chi workshop en nog veel meer.Sinds het begin ben ik lid bij ZEPnl (regio 030). We groeien als community en dat is tof om te zien en mee te groeien. Via ZEPnl heb ik mooie contacten opgedaan in de evenementenbranche. We helpen elkaar met onze hulpvragen, er ontstaan veel samenwerkingen en veel aanbevelingen over en weer. De club krijgt steeds meer waarde en is eigenlijk een must om lid van te zijn als je in de evenementenbusiness zit. Het is een warme club mensen en ik ga graag naar de bijeenkomsten.

Bente Adriaens – LeukeWorkshop.nl

*

Je kunt een tal van redenen bedenken om te gaan netwerken. Maar kort samengevat, het is leuk en goed voor jou als mens en goed voor je business. Maar, waar ga je netwerken? De keuze is reuze en je komt niet overal geïnspireerd ergens vandaan. Ik, Jeannine Lenssinck mede-eigenaar van Bijman AV, heb gekozen voor ZEPnl.

Bij ZEP030, de regio waar ik bij aangesloten ben is een warme groep met allemaal zelfstandige ondernemers. Een groot verschil ten opzichte van andere netwerken in de branche. De mensen uit de groep zie je met regelmaat en dat schept sneller een band. Een band die ik vertaal naar een zakelijkerelatie waarvan je kunt leren, waarmee je kunt samenwerken en waarbij je van beide kanten de gunfactor voelt. Naast de vaste gezichten leer je ook nieuwe mensen kennen want anderen uit de hbranche en van andere ZEPnl regio’s zijn als bezoeker welkom. Iedere maand kun je zakelijke kansen creëren, voor jezelf en anderen. En wordt er altijd een boeiend onderwerp aangesneden waarvan je weer iets opsteekt.

Jeannine Lenssinck – Bijman AV