speaker-info

Anuschka Fung Loy

Coördinator ZEP010 / Eventmanagement

Bedrijfsnaam: @Noes Eventmanagement & Conceptontwikkeling
Expertise: Eventmanagement in (live) communicatie & eventmarketing, Conceptontwikkeling voor events

Anuschka is de oprichtster van @Noes. Zij is een eventmanager in hart en nieren. Al in haar jonge jaren zat het organiseren en coördineren in haar bloed. Haar passie en kracht ligt bij het volledig eventmanagement & conceptontwikkeling van evenementen waar zij haar grote creativiteit, kennis en ervaring in kwijt kan.

@Noes richt zich vooral op Live communicatie en eventmarketing waarbij een evenement wordt geïntegreerd in het marketing & communicatieplan en dus wordt ingezet als communicatiemiddel en marketingtool om doelstellingen en meetbare resultaten te behalen. Het formuleren van doelstellingen, je verdiepen in je doelgroep en op basis daarvan een concept creëren waarbij de ROI, de belevenis en de accountability van een event centraal staat. Anuschka zorgt voor waardevol resultaat van evenementen en daar gaat Anuschka met @Noes voor.

@Noes werkt met de diverse professionals in het hele land waarbij ervaren professionals worden ingezet om het beste resultaat te bereiken. Dit omdat elke organisatie en evenement anders is met andere wensen, behoeften en doelstellingen. En met de diverse eventprofessionals kan @Noes een team samenstellen dat perfect aansluit op de opdrachtgever en het evenement.

Website: www.atnoes.nl
Telefoonnummer: 06 53 93 39 48

Mijn sessies

“Eventmanagement & Eventdesign. Hoe zet je een event strategisch in om resultaat te behalen.”

Anuschka neemt je mee in de wereld van het eventmanagement van NU en hoe je met een event een bepaalde doelstelling kan behalen. Wij bespreken wat eventmanagement inhoudt, welke verschillende events er zijn voor welke doelgroepen, hoe je events kan inzetten om doelstellingen te behalen en hoe je een event goed voorbereid en daardoor het […]

MEER LEZEN