speaker-info

Arjan Broek

Fotograaf

Bedrijfsnaam: Shooting Artist
Expertise: Eventfotografie, drone en 360 graden fotografie, portretfotografie

Ik heb mij bij ZEPnl aangesloten omdat ik dit DE organisatie vind waar ik mij als eventfotograaf bij thuis voel. De juiste mensen leer kennen, maar ook de verbinding voel om samen mooie dingen te maken.

Als eventfotograaf gaat het voor mij vooral om het aanvoelen van de sfeer, de key momenten niet missen en goed begrijpen wat de klant vastgelegd wil hebben.

Ik heb al veel grote festivals vast mogen leggen op beeld, in het binnen en buitenland,  denk aan Mysteryland, Tomorrowland en Dance Valley. Maar of het nu gaat om groot festival of om een kleinschalige seminar de klant moet het gevoel hebben dat zijn of haar evenement juist is vastgelegd.

Ik ben als geen ander in staat dit gevoel in beeld over te brengen, bereid mij dan ook graag goed voor en vind de voorbereiding misschien wel net zo leuk als het vastleggen van het evenement zelf. Wat ik eigenlijk zeg ik dat ik werken met mensen leuk vind, het nog leuker vind om ze mooi vast te leggen  en ik in elke shoot een uitdaging maar ook een eer zie om dit te mogen doen.

Of dit nu tijdens een evenement is of portretten voor op de website. Ik besteed hier graag veel tijd en aandacht aan. Ik vind het  vooral van belang dat mensen zich op hun gemak voelen bij mij en oprecht blij worden van de foto’s die ik van ze maak. Vaak geeft de klant mij als terugkoppeling “zo mooi sta ik normaal nooit op foto’s” en antwoord dan graag met een tevreden glimlach terug

Opdrachtgevers omschrijven mij als zeer vakkundig, resultaat gericht, open een eerlijk in mijn communicatie, zeer prettig in de samenwerking en vooral goed voorbereid. Ik sluit mij daar graag bij aan.

Website: www.arjanbroek.com

 

Mijn sessies