speaker-info

Claudia Alberda

Eventmarketing, Communicatie  en Neuromarketing

Bedrijfsnaam: C-vents Evenementen & Communicatie
Expertise: Eventmarketing, Communicatie  en Neuromarketing

Over:
Claudia Alberda is het brein achter C-vents. Ik ben een creatief organisatietalent met de passie om elke dag, elk event met een voldaan gevoel af te sluiten. Mijn uitdaging zit in het verlengen van de beleving van het event; zodat jij met jouw event een groter draagvlak en binding creëert en jouw doelen bereikt vanuit de overkoepelende communicatiestrategie.

In mijn huidige functie ben ik verantwoordelijk voor het vertalen van het doel / de boodschap van de opdrachtgever naar een live-contactmoment, ofwel het event. Tevens ben ik verantwoordelijk voor het organiseren van deze verrassende events incl. bijbehorende voor & na communicatie. Ik ben ervan overtuigd dat een event geen losstaande gebeurtenis is maar onderdeel van een (marketing)campagne. Events krijgen een steeds belangrijkere positie binnen de marketingcommunicatie mix omdat er in deze tijden juist behoefte is aan persoonlijke aandacht. Het creëren van een juiste beleving rondom een merk/bedrijf zorgt voor loyale klanten. Het effect van een event maak ik altijd inzichtelijk door het vooraf opstellen van een SMART doel zodat de ROI duidelijk wordt en je daadwerkelijk rendement uit je event haalt!

C-vents verrast haar opdrachtgever en doelgroep op een creatieve & enthousiaste wijze. Door middel van inspirerende events en doelgerichte communicatie worden kansen gecreëerd en groei gerealiseerd.

Website: www.c-vents.nl
Telefoonnummer: +31 (0) 6 383 97 108

Mijn sessies