speaker-info

Claudia Jaring

Hospitality en Service waar nodig, van alle markten thuis

Bedrijfsnaam: Check Claudia & CrewMatch
Expertise: Hospitality en Service waar nodig, van alle markten thuis, als je door tijd of handen te kort komt en dus ‘omhoog zit’ : Check Claudia

Mijn passie is ondernemen. Sinds ik met die verantwoordelijkheid, vrijheid en uitdagingen in aanraking ben gekomen, is mijn leven veranderd. Hoezo? Dat zal ik vertellen. Niets voelt beter om je eigen drijfveer te zijn. Iets voor jezelf op te bouwen met al zijn voor- en tegens.
Je leert anders te kijken, te denken en te handelen. En dat voelt goed! Het geeft energie, vleugels en de motivatie om anderen de helpende hand te bieden. Te coachen, te regelen en te ontzorgen. Ik ben persoonlijk voorstander om de dingen te doen waar je goed in bent. En hier ben ik goed in. Daarnaast heb ik een enorm netwerk waardoor ik gemakkelijk kan schakelen.

Ik pas de jarenlange ervaring toe die ik verworven heb tijdens mijn (werk) leven…. ( werk uit handen nemen, facility management, samenwerken), het organiseren van grootse evenementen maar ook met de hands-on mentaliteit om die dingen te doen die er ook bij horen zoals voorbereidingen, opbouwen, afbouwen en alles netjes achter laten alsof we niet geweest zijn. Niets is mij te gek. ik ga graag met mensen om en ben zowel een team player als een zelfstandige professional. De juiste mix dus.

Ik ben werkzaam als project manager, event manager.
Ook vaak lekker op de vloer bij de gasten aanwezig.
Verzorgen beurzen van a (de start van het ontwerp van de stand) tot z de eind borrel, inclusief alle food en beverage, en personeel waar nodig.
Maar natuurlijk ook veel bezig met het plannen, organiseren en opbouwen van de Crew van onze poule van CrewMatch.

Website: www.checkclaudia.nl
Telefoonnummer: 06 22 82 26 22

Mijn sessies