speaker-info

Dimitri Visch

Regiomanager ZEP010 / DJ en eventmanager

Bedrijfsnaam: Disco Royaal
Expertise: DJ en eventmanager

Ik ben een enthousiaste veelzijdige eventmanager, DJ en entertainer met ruim 20 jaar ervaring in de entertainment en evenementenbranche. Ik ben niet alleen actief als eventmanager, maar ook als DJ, quizmaster, spelbegeleider, stadsgids en presentator.

Met mijn bedrijf Disco Royaal verzorg ik als eventmanager en DJ het muzikaal entertainment voor consumenten en de zakelijke markt in grote en kleine zalen (Ahoy, SS Rotterdam, De Kuip, Luxor).

Het is mijn missie om een mooiere en gelukkiger wereld achter te laten d.m.v het uitvoeren en organiseren van evenementen. Elke gast gaat na afloop blijer en gelukkiger naar huis. Bij mij is een evenement een beleving waarbij het draait om erkenning en herkenning, waarbij ook de doelstellingen van de opdrachtgever behaald worden.

Van oorsprong ben ik opgeleid als ICT’er, maar ben ik altijd betrokken geweest bij het bedenken, organiseren en uitvoeren van evenementen. Zelf als stralend middelpunt op het podium en voor en achter het podium als organisator, opdrachtgever, ondernemer en kritische klant. Ik ken het klappen van de zweep en beide kanten van de medaille. Door deze combinatie ben ik breed inzetbaar voor alle evenementen.

Website: www.discoroyaal.nl
Telefoon: 06 52 32 13 50

ZEP010