speaker-info

Edwin Hendriks

Bezoekers- en deelnemersregistratie voor evenementen

Bedrijfsnaam: deRegistratiebalie
Expertise: Bezoekers- deelnemersregistratie van alle soorten evenementen

Over: In 2004 startte ik samen met mijn compagnon, Jan Makkink, deRegistratiebalie. De eigen ervaring over de manier van ontvangen worden op evenementen, was de trigger om hiermee aan de slag te gaan.
In de laatste jaren zijn er in rap tempo technische mogelijkheden bijgekomen om het bezoekersregistratietraject echt deel te laten uitmaken van het evenement.
Dus geen noodzakelijk kwaad, maar een kans! Tickets, programmaboekje op je mobiel, een badge met je persoonlijke programma. Alles kan.

Meten is weten. Door goed na te denken over de doelstellingen van het evenement kan deRegistratiebalie voorzien in data om te analyseren of de doelen zijn gehaald (ROI).
Het verlagen van de no-show en het tegengaan van verspilling. Allemaal zaken waarbij het registratieproces een rol kan spelen.

En “last but not least”: het overzicht en gemak van een goed registratiesysteem. De eventmanager heeft meerdere bordjes hoog te houden. Wij helpen!

Wij gaan graag in gesprek om de mogelijkheden voor jouw event te bespreken.

Website: www.deRegistratiebalie.nl
Telefoonnummer: +31 (0) 348 425 667

Mijn sessies

Rol de digitale loper uit voor je bezoeker

Wat is er nodig om je bezoeker te verleiden om naar je evenement te komen en vast te houden? In deze sessie gaan we “Behind the Scenes” over de inzet van technieken voor het uitnodigen, registeren en ontvangen. Techniek niet omdat het kan maar met toegevoegde waarde.

MEER LEZEN