speaker-info

Elizabeth Heijblom

Eventfotografie, websitefotografie, gezinsfotografie

Bedrijf: Heijblom Fotografie
Expertise: Eventfotografie, websitefotografie, gezinsfotografie

Hoi! Ik ben Elizabeth Heijblom van Heijblom Fotografie.

En registreren……dat is wat ik het allerliefste doe. De sfeer vastleggen van dat wat ik om mij heen zie gebeuren. Of dat nou op een groot event is, een zakelijk congres of een feest omdat oma 80 is geworden.

En dan het liefste als de onzichtbare fotograaf de spontane momenten vastleggen. Ik houd van interactie tussen mensen. Als ze niet in de gaten hebben dat ze worden gefotografeerd levert dat de mooiste beelden op.

Beeld is tegenwoordig zo ontzettend belangrijk. Is er geen beeld van een evenement is het net of het niet heeft plaats gevonden. En dat is zo jammer. Want er zit een heleboel voorbereidingstijd in. Foto’s zijn mooie reclame achteraf voor je bedrijf en goed marketingmateriaal voor een volgend event. Mijn missie is de sfeer zo vast te leggen, dat mensen die niet op het event zijn geweest het idee krijgen dat ze echt iets heel tofs hebben gemist.

Dus organiseer jij een evenement? Denk er dan vooral ook aan om een professionele fotograaf in te huren! Jij hoeft dan niet te letten op belangrijke fotomomenten en hebt zo je handen vrij voor andere zaken! Ik wil je hier graag bij helpen!

Website: https://www.heijblomfotografie.nl/
Telefoon: 06 – 18 46 64 28

Mijn sessies