speaker-info

Georgette van de Water

Regiomanager ZEP030 / Communicatieadviseur & Eventmanager

Bedrijfsnaam: GW communicatie & evenementen
Expertise: communicatieadviseur en eventmanager

Over: Als zelfstandig communicatieprofessional ben ik breed inzetbaar op diverse communicatieprojecten. Zo heb ik veel ervaring met het ontwikkelen van communicatieplannen, maar ook met copy en redactie voor websites, social media en persberichten. Daarnaast ben ik inzetbaar voor perstrajecten, verzorgen van content en productiebegeleiding van gedrukte informatiedragers en audiovisuele middelen.
Als zelfstandig eventmanager ben ik breed inzetbaar voor de organisatie van zakelijke bijeenkomsten en evenementen. Het kan hierbij gaan om de organisatie van een grote partij of congres voor honderden gasten of juist om een kleinschalige bijeenkomst of werkbezoek. Door mijn brede en relevante netwerk, weet ik gemakkelijk de juiste verbindingen te leggen.

Website: www.gwcommunicatie.nl
Telefoonnummer: +31 6 139 79 308

Mijn sessies

Eventcase – Hoe organiseer je een Foodtruck festival?

Wat komt er allemaal bij kijken en wat betekent dat voor de kosten? Tijdens deze sessie ontleden we het proces in de aanloop naar het festival. Ongetwijfeld loop je tegen zaken aan, waar je in eerste instantie niet aan had gedacht. Na afloop heb je een beter zicht op waar je aan moet denken en […]

MEER LEZEN