speaker-info

Hanna Esajas

Eventmanagement

Bedrijfsnaam: www.hanna-events.nl
Expertise: Creatieve concepten ontwikkelen voor zakelijke evenementen, aan de hand van uw verhaal en doelstelling

Over: Ik ben inmiddels ruim 9 jaar werkzaam in de evenementenbranche en heb me verdiept in de ontwikkelingen binnen o.a. de industriële bedrijven die na een moeilijke periode een doorstart maken met hun bedrijf. Wat je dan merkt is dat er een onbalans ontstaan is in de samenhang binnen het bedrijf. Soms door gedwongen afscheid nemen van collega’s, samenvoegen van afdelingen en meer intern bedrijfsleed, maken dat er op termijn het gevaar dreigt dat het weer fout gaat met het bedrijf. Ik help bedrijven om met een zingevend evenement een positieve draai te geven aan de ontwikkeling in hun bedrijf.
Door jaarlijks de behaalde doelstelling te toetsen en dit met elkaar te vieren. Het beïnvloedt positief de daling van het ziekteverzuim, bevordert het werkplezier en zorgt voor groei in de bedrijfsresultaten.
Gedreven in wat ik doe, inlevend en luisterend naar uw wensen en adviserend waar het nodig. En als ik het niet weet, dan heb ik een fantastisch netwerk van professionals die datgene goed doen, waar ik geen kennis van heb. Ik neem geen genoegen met half werk en kan voor elk budget een beleving realiseren. Door creatief om te gaan met alle beschikbare middelen, zorg ik voor een geslaagde personeelsdag en/of zakelijk evenement, waarmee uw investering terugverdient wordt.

Website: www.hanna-events.nl
Telefoonnummer: +31 (0) 6 402 420 60

Mijn sessies