speaker-info

Jeannine Lenssinck

AV-leverancier

Bedrijfsnaam: Bijman Audiovisueel B.V.
Expertise: AV-leverancier

Bijman Audiovisueel is met trots een familiebedrijf dat al ruim 15 jaar ervaring heeft met audiovisuele producties voor zakelijke evenementen. Het is onze grootste uitdaging om per evenement het meest passende licht-, beeld- en geluidsplan te ontwerpen. Geheel afgestemd op budget, wens en maatschappelijk verantwoorde doelstellingen.
De behoefte aan een betrouwbaar en reëel advies om een kwalitatief evenement te organiseren snappen wij als geen ander. Wij denken graag met onze opdrachtgevers mee en vooruit. Onze opdrachtgevers hebben vaak 1001 dingen aan het hoofd. Een stukje ontzorging en betrouwbaarheid is het minste wat wij hen kunnen bieden. Maar, onze klantgerichtheid gaat verder dan dat.
Opdrachtgevers zijn niet alleen op zoek naar duidelijkheid in richtlijnen. Er is behoefte aan partnerschap. Wederzijdse duurzame doelstellingen bepalen en behalen. Oftewel, onze kijk op MVO en het begin om onze ambitie als groenste AV-leverancier van Nederland waar te maken. Want, duurzame relaties winnen het van wisselende contacten.

Website: www.bijman-AV.nl
Telefoonnummer: +31 (0) 30 262 55 20

Mijn sessies