speaker-info

Kenneth Reumerman

Cateraar

Bedrijfsnaam: BBQ Events

Expertise: Cateraar

Ben je op zoek naar een full-service cateraar die verder denkt dan alleen maar ‘eten en drinken’? Met mijn ervaring bij events, banqueting, festivals en uiteraard catering, kan ik jou optimaal adviseren en begeleiden in het vinden van het juiste cateringplan voor jouw event. Mijn focus ligt uiteraard op BBQ, zoals de bedrijfsnaam verraadt. Maar door samenwerking en het delen van expertisen kan ik samen met mijn partners ieder event voorzien van de juiste catering.

Ondanks dat BBQ een seizoensgebonden activiteit is, kunnen wij 365 dagen per jaar jouw gasten laten genieten van heerlijke gerechten van onze Smokers en dat tot maar liefst 2.500 gasten. En mocht je nog meer gasten verwachten, dan schroeven we de capaciteiten gewoon nog een tandje omhoog!

Door afronding van de opleiding Master In Event Management bij Harry de Winter, mag ik de titel Event Manager A (EMa) dragen. Hierdoor ben ik ook toegelaten als Prefered Partner bij het Genootschap voor Eventmanagers. Door de unieke combinatie van theorie en praktijk, streef ik naar het juiste cateringplan om het verhaal van jouw event te vertalen.

Website: www.bbqevents.amsterdam

 

Mijn sessies

Het juiste cateringplan voor jouw event

Hoe kan een cateringplan het verhaal van jouw event vertalen? Door het juist communiceren met jouw cateraar of cateringmanager, kunnen jullie samen tot een cateringplan komen, waarbij de catering een onderdeel wordt van de beleving en ervaring van de gasten.

MEER LEZEN