speaker-info

Marianne van der Voort

Sterk in verbinden en organiseren

Bedrijfsnaam: VoorTwaarts PR en Communicatie
Expertise: PR & Communicatie specialist met passie voor verbinden en organiseren

Met meer dan dertig jaar ervaring als PR/Communicatie manager in de assurantiebranche, heb ik op 1 januari 2017 mijn bedrijf VoorTwaarts opgericht om mijn passie voor verbinden en organiseren te volgen. Ik accepteer opdrachten waarvan mijn ogen en die van mijn opdrachtgever gaan stralen.

Ik ben specialist op het gebied van:

  • Relatiebeheer en het binnenhalen van nieuwe klanten. Ik zet daarvoor ook mijn grote netwerk in. Ik ben jouw ‘Customer Happiness Officer’!
  • Organiseren van evenementen, seminars, beurzen en congressen voor het vergroten van naamsbekendheid en om jouw producten of diensten aan een breder publiek aan te bieden. Voorafgaand aan een beursdeelname geef ik een ‘beurspitch’ (korte training) aan de stand-medewerkers, zodat de beursdagen uiteindelijk mooie resultaten opleveren.
  • Mijn redactionele vaardigheden kun je inzetten voor het schrijven van in- en externe nieuwsbrieven, redactionele artikelen, interviews en het plaatsen van social-media berichten op je bedrijfspagina.
    Hoe lastig is het om een aantal keren per week een bericht te plaatsen dat onderscheidend is. Totale ontzorging op dit gebied, hoe plezierig is dat?
  • Sollicitatie- en positiviteitstrainingen. Na de sollicitatietraining weet de deelnemer in welke baan hij of zij in zijn kracht staat. Ik begeleid de deelnemer naar een passende baan.

Mijn motto is met veel plezier hard werken en het beste uit elkaar halen; praktisch en met de Rotterdamse no-nonsense mentaliteit. Schakel mij in voor het organiseren van je evenement en weet dat alles tot in de puntjes is geregeld. Mijn streven is om opdrachtgevers te verrassen met mijn grenzeloze service, energie en aandacht. De deelnemers aan je evenement gaan met een glimlach naar huis.

Besteed jouw PR/Communicatie activiteiten uit en vertrouw op mij, zodat jij je kunt focussen op je ‘corebusiness’.
VoorTwaarts helpt je vooruit! Interesse? Neem gerust contact met mij op.

Website: www.vandervoortpr.nl
Telefoonnummer: 06 10 91 10 48

Mijn sessies