speaker-info

Martijn Reinhold

Congres- en programmamanager van congressen in de hightech

Bedrijfsnaam: ReinHolding Meetings & Your Meeting Experts
Expertise: Ontwikkelen en organiseren van inspirerende internationale congressen, hands-on workshops en matchmaking bijeenkomsten.

Over: Ik sta voor bijeenkomsten die belevingen zijn en die inspireren, leiden tot interactie en ideeën. In samenwerking met de opdrachtgever, ontwikkel en organiseer ik aansprekende en betekenisvolle bijeenkomsten, waarbij kennis wordt uitgewisseld en netwerken ontstaan of worden verstevigd. Met meer dan 20 jaar ervaring in het ontwikkelen en organiseren van inspirerende internationale congressen, hands-on workshops en matchmaking bijeenkomsten. Ik heb grote ervaring in alle aspecten: van het ontwerpen van concepten tot het organiseren van workshops, hands-on training courses en bijeenkomsten in een internationale context. Denk hierbij aan: meeting design, meeting management, verbinden van mensen (technologie-vraag en technologie-aanbod) als verbinding leggen tussen de wetenschap en het bedrijfsleven. Daarnaast heb ik een uitgebreid meeting branchenetwerk, zowel nationaal als internationaal.
Mijn werkvelden zijn: gezondheidszorg, wetenschap, microsystemen & nanotechnologie, smart maintenance, installaties in de gebouwde omgeving en hi-tech.

Websites: www.reinholding-meetings.nl
www.yourmeetingexperts.nl

Telefoonnummer: +31 (0) 6 12 29 79 14

Mijn sessies