speaker-info

René Pouwelse

Evenementenadvies, Zaalregie/showcalling, Productie van visuele content en techniek

Bedrijfsnaam: René Pouwelse Advies Regie Productie
Expertise: Evenementenadvies, Zaalregie/showcalling, Productie van visuele content en techniek

Al meer dan 35 jaar werkzaam in de evenementenbranche. Eerst als technicus later als producer, regisseur, operations manager, art director, voice-over, presentator en nog veel meer.

Ik heb een bovengemiddelde interesse in visuele communicatie en audiovisuele ondersteuning. Met mijn kennis en ervaring wil ik opdrachtgevers helpen met hun event. Zowel eindgebruikers, bureaus als eventmanagers. Ik deel graag die kennis door te adviseren in de breedte. Ook produceer ik visuele content voor evenementen zoals leaders, bumpers, complexe schermpresentaties of ondersteunende video. En ik regisseer graag zakelijke programma’s zoals congressen. De combinatie van die drie zijn voor mij de kers op de taart.

Verder geef ik gastcolleges over events en eventtechniek aan HBO-ers of post-HBO studenten. Tot slot produceer videonieuwsbrieven voor bedrijven en/of evenementen omdat ik geloof in de kracht van bewegend beeld EN van livecommunicatie en de combinatie ervan. Alles maak ik in eigen huis overigens.

Bel of mail gerust voor een gratis en vrijblijvende brainstorm of sparringsessie.

Chatbot/virtuele assistent (events)
Chatbot/virtuele assistent (videonieuws)

Website: www.renepouwelse.nl
Telefoonnummer: 06 82 32 72 57

Mijn sessies

De ins en outs van techniek op jouw event

Techniek op je evenement. Het is altijd wel een ‘dingetje’. Wat heb je nodig en krijg je het juiste? Hoe begin je? Moet je overal verstand van hebben? Waar zitten de haken en ogen, de valkuilen of de kansen? Edan van der Meer en René Pouwelse nemen je mee ‘behind the scenes’ van de technische […]

MEER LEZEN