speaker-info

Suzanne Janssen

Coördinator ZEP025 / Ontzorgt op het gebied van evenementen-, podium-, theater-, livestream- en AV-techniek. Verhuur en installatie voor grootse beleving!

Bedrijfsnaam: Perfect Light

Expertise: Ontzorgt op het gebied van evenementen-, podium-, theater-, livestream- en AV-techniek. Verhuur en installatie voor grootse beleving!

Over: 
Perfect Light ontzorgt op het gebied van de totale technische invulling van (livestream-) evenementen, feesten, congressen en bedrijfsbeurzen waarbij audiovisuele beleving een topprioriteit is. Kwaliteit, beleving en veiligheid staan bij Perfect Light voorop. Ook voor pleinoverkappingen en ledschermen zijn wij de aangewezen partner.

Ons motto is ‘You know what, we know how’. Jij hebt een idee of probleem, wij denken met je mee hoe dit zo goed, snel en betaalbaar mogelijk aangepakt kan worden. Klantgerichtheid en service staat bij ons hoog in het vaandel.

Het kleine team van Perfect Light is jong, enthousiast, gemotiveerd, hulpvaardig en staat voor korte lijnen. Perfect Light onderscheidt zich van andere licht- en geluidsbedrijven doordat we een full-service audiovisuele dienstverlener zijn voor zowel privé-, zakelijke en publieke evenementen. Bij alle events staan we voor vakbekwaamheid en een eerlijk advies.

Website; www.perfectlight.nl

Telefoonnummer:  06-11299992

ZEP025