speaker-info

Vanessa Jansen

Meeting- en registratiematerialen

Bedrijfsnaam: Creator Meeting Support BV

Expertise: Meeting Supplies

Over:
Mijn naam is Vanessa Jansen, ik ben een sociale, gezellig en goed georganiseerd persoon. In mijn vrije tijd werk ik aan diverse hobby projecten, ik schilder happy stones, houdt van bloemschikken, badminton en samen met vrienden of mijn partner maak ik graag een wandeling of fietstocht. Al langer dan 11 jaar ben ik betrokken in de evenementenbranche, elke dag doe ik dit nog steeds met veel plezier. Ik werk bij Creator Meeting Support, een gezellig bedrijf gevestigd in Nederland en België. In mijn rol als Senior Project Manager beheer ik klantrelaties in België en Nederland en fungeer ik als schakel tussen onze diverse vestigingen.

Creator Meeting Support is een toeleverancier van meeting en registratie materialen voor professionele meeting organisatoren. Met innovatieve, slimme en creatieve producten en diensten, kunnen onze klanten de kwaliteit van hun meetings verbeteren. Door een pro-actieve, creatieve houding naar onze klanten toe, waarbij de specifieke behoeften van elke meeting voorop staan, bieden wij producten die daar het beste op aansluiten.

De klant ondersteunen met het organiseren van hun evenement/congres  is wat ik het allerleukste vind om te doen. Hierbij maakt het mij niet uit of het gaat om een samenkomst van 10 of wel 10.000 mensen, elke bijdrage die ik kan leveren om het evenement tot een succes te brengen doe ik met alle liefde. Een extra stapje zetten is bij ons dan ook een gewoonte!

Heb jij producten nodig voor jouw meeting, samenkomst, festival, congres, evenement of bijeenkomst? Twijfel niet langer en stuur een mailtje naar vanessa@creatormeetingsupport.com of stuur een berichtje via LinkedIn

Website: www.creatormeetingsupport.nl

Telefoon: 06 41 60 30 60

LinkedIn: Vanessa Jansen

 

 

Mijn sessies