Volgende bijeenkomst: maandag 17 juni

Days
dagen
hours
uren
min
min
sec
sec

Locatie

Delta Hotel en Grand Café Nautique, jouw thuishaven aan de Nieuwe Maas!
Er is een plek pal aan het water, waar overnachten, eten en vergaderen naadloos met elkaar te combineren zijn. Een plek waar je een goed glas drinkt en lekker eet terwijl de schepen voorbij glijden. Waar je een inspirerende brainstormsessie organiseert en de energie van oceaanzeilers aan boord haalt. Waar je onder de wol kruipt met een fabelachtig uitzicht op de zonsondergang. Een uniek hotel, Grand Café en vergaderplek in één.

Geïnspireerd werken in een unieke ambiance
In alle rust en van alle gemakken voorzien vergaderen of presenteren? Op zoek naar een inspirerende setting voor een brainstormsessie of een training? Het Delta Hotel Vlaardingen biedt diverse eigentijdse, comfortabele maar sportief ingerichte zalen. Laat je op de achtergrond inspireren door zeezeilers die de wereld rondvaren. Na een intensieve bijeenkomst is het heerlijk om met collega’s even te ontspannen in ons Grand Café Nautique. Rustig even napraten, borrelen of lekker eten terwijl je ogen wegdromen bij de dynamiek op het water.
 
Het Delta Hotel Vlaardingen heeft verschillende zalen met een zeer eigen karakter voor bijvoorbeeld diners en feesten. Elk van deze zalen heeft een stoere, frisse uitstraling en een knipoog naar het leven op zee. Wat dacht je bijvoorbeeld van ons Kraaiennest, vernoemd naar het kleine platform bovenin een scheepsmast? Deze zaal, bovenop het Delta Hotel, doet zijn naam absoluut eer aan. Hij biedt een uniek panoramisch uitzicht op de rivier en de Rotterdamse haven. Dat moet je met eigen ogen zien.Het indrukwekkende decor van de dynamische Nieuwe Maas maakt van elke gebeurtenis een beleving.
 
Spreker
Business Coach & initiatiefnemer MeetingReview, Marco Kole.
Marco is initiatiefnemer van MeetingReview.com & business coach. Hij helpt bij het omzetten van een zakelijke idee naar een succesvol bedrijf. Na 25 jaar werkzaam te zijn geweest in de financiële dienstverlening is hij na het afronden van zijn MBA in 2013 fulltime ondernemer geworden.

Hij kenmerkt zich door creatieve oplossingen, scherpe analyses en een Rotterdamse mentaliteit. In de business coaching maakt hij gebruik van het Business Model Canvas. Marco: “Het is een goed model om focus aan te brengen op de belangrijkste onderdelen van je onderneming. Het geeft je ook snel inzicht in de aspecten die je liggen en die wat verder van je afstaan maar ook moeten gebeuren. Als ondernemer moet je alles kunnen overzien en de juiste balans vinden tussen werk & privé.”

Met MeetingReview bouwen we aan het eerste samenwerkingsplatform voor de MICE branche in de wereld. Het succes is volledig afhankelijk van de bijdrage van de deelnemers. De eerst 5 jaar zijn niet makkelijk geweest maar het concept heeft zich nu bewezen in Nederland. Soms heeft iets gewoon tijd nodig om te slagen. “Ik deel graag mijn kennis en geef mensen stof tot nadenken”.

Adresgegevens

Delta Hotel
Maasboulevard 15
3133 AK  Vlaardingen

Routebeschrijving

ROUTE & PARKEREN
Delta Hotel beschikt over een eigen parkeerterrein voor het hotel waar men gratis kan parkeren.

Openbaar vervoer:
Voor de route met het openbaar vervoer, verwijzen wij u graag naar www.9292.nl

Programma:

09.30 – 10.00 uur   Ontvangst met koffie en thee
10.00 – 10.25 uur   Welkom door coördinatoren en voorstelronde
10.25 – 11.10 uur   Presentatie Marco Kole van Meeting Review
11.10 – 11.30 uur   Netwerken
11.30 – 12.00 uur   Rondleiding Delta Hotel
12.00 uur   Lunch bij Delta Hotel (optioneel en aangeboden door Delta Hotel)
De bezoekersregistratie van de bijeenkomsten van ZEPnl wordt verzorgd door deRegistratiebalie.

Wil je deze ZEP010-bijeenkomst bijwonen? Registreer je dan nu!

Onze leden

Hieronder een overzicht van de leden van ZEP010

Onze leden

Registreren voor ZEPnl

Vul het pdf formulier in en stuur hem op naar info@zepnl.nl

Aanmeldformulier