Volgende bijeenkomst: maandag 16 september

Days
dagen
hours
uren
min
min
sec
sec

Locatie

In de voormalige DNB dependance aan de Boompjes in Rotterdam bevindt zich het VNAB kennis- en ontmoetingscentrum. Het middelpunt van de zakelijke verzekeringsmarkt waar professionals elkaar in een nieuwe tijdsgeest ontmoeten, samenwerken en kennis delen.

Leden en geassocieerd partners van de VNAB kunnen hier gebruik maken van alle faciliteiten die het centrum te bieden heeft zoals diverse vergaderruimtes, een flexibele eventvloer met ondersteuning van de modernste audiovisuele middelen, parkeerplaatsen, uitstekende koffie en uitgebreide lunch- en cateringmogelijkheden.
Het reserveren van ruimtes is ook voor aan de markt gelieerde partijen mogelijk!

VNAB brengt mensen bij elkaar die werkzaam zijn in-, gelinked zijn aan- of interesse hebben in de zakelijke verzekeringsmarkt. In het kader van ontmoeten, verbinden en kennisoverdracht staan hierbij het ‘van elkaar leren’ en het delen van ervaringen centraal.

Daarnaast worden er ook regelmatig externe zakelijke events verzorgd in het voormalige DNB dependance. Met de vele mogelijkheden in de diverse ruimten biedt het VNAB kennis- en ontmoetingscentrum de zakelijke markt een mooie locatie, midden in het centrum aan de Maas.

Spreker
Yoram Roemersma van XY Marketing Solutions (XYMS), digitaal marketing specialist bij marketingbureau XYMS, gaat ons tijdens de bijeenkomst meer vertellen over online marketing. Want wanneer jij als eventprofessional marketingplannen maakt worden de doelen veelal niet, of voor teveel geld, gehaald. Dat is natuurlijk zonde. Door de komst van een ongelofelijke hoeveelheid data, platforms en strategieën wordt het al maar lastiger om effectieve én efficiënte marketing en social media campagnes te draaien. XY Marketing Solutions bepaalt samen met jou realistische, maar ambitieuze marketingdoelen en werken samen met jou om jouw online zichtbaarheid te vergroten en maken samen met jou (strategische) marketingplannen en optimaliseren de digitale advertentiecampagnes.

Maandag 16 september gaat Yoram samen met onze leden bespreken hoe je een goede online marketing campagne uitvoert. Wat voor systemen en tools zet je daarbij in? Ook geeft hij een aantal concrete voorbeelden van wat je wel en vooral niet moet doen. Na deze presentatie heb je al meer een idee hoe je marketingdoelen kan vastleggen en wat voor resultaat je kan behalen met het goed inzetten van online marketing.

Adresgegevens

VNAB Kennis- en ontmoetingscentrum
Boompjes 251
3011 XZ Rotterdam

Routebeschrijving

ROUTE & PARKEREN
Voor de leden en gasten die 16 september met de auto komen, kunnen parkeren in de Boompjes parkeergarage (Terwenakker) en Erasmus parkeergarage en krijgen zij na de bijeenkomst een parkeerkaart die met 60% afgewaardeerd is. De kosten zijn dan € 1,09 per uur i.p.v. € 2,00 per uur.

Openbaar vervoer:
Vanaf metrostation Blaak, is het 10 minuten lopen en vanaf metrostation Leuvehaven is het 7 minuten lopen naar naar het VNAB kennis- en ontmoetingscentrum.

Programma:

09.30 – 10.00 uur   Ontvangst met koffie en thee
10.00 – 10.25 uur   Welkom door coördinatoren en voorstelronde
10.25 – 10.35 uur   Presentatie Natasja Torcqué over de toekomst van ZEPNL
10.35 – 11.15 uur   Presentatie door Yoram Roemersma van XY Marketing Solutions
11.15 – 11.30 uur   Netwerken
11.30 – 12.00 uur   Rondleiding VNAB Kennis- en ontmoetingscentrum
12.00 – 13.00 uur   Lunch & netwerken bij VNAB Kennis- en ontmoetingscentrum
(optioneel & eigen rekening, maximaal € 10,00 en betalen via pin).
De bezoekersregistratie van de bijeenkomsten van ZEPnl wordt verzorgd door deRegistratiebalie.

Wil je deze ZEP010-bijeenkomst bijwonen? Registreer je dan nu!

Onze leden

Hieronder een overzicht van de leden van ZEP010

Onze leden

Registreren voor ZEPnl

Vul het pdf formulier in en stuur hem op naar info@zepnl.nl

Aanmeldformulier