Volgende bijeenkomst: dinsdag 18 februari

Days
dagen
hours
uren
min
min
sec
sec

Locatie

V11 is een prachtig rood lichtschip aangemeerd in het centrum van Rotterdam. Waar je kan genieten van typisch Britse pubmaaltijden, zelfgebrouwen bier en livemuziek. Deze unieke locatie is ook te huur voor zakelijke bijeenkomsten. Personeelsfeesten en meetings. Vergaderingen en workshops. Vessel 11 faciliteert het allemaal! De Vessel 11 crew is zeer ervaren in evenementen van elke soort en maat. Een evenement is bij Vessel 11 in goede handen. Gasten zullen de unieke sfeer dan ook niet snel vergeten. Vessel 11 is volledig uitgerust met alle benodigdheden voor evenementen en meer en kunnen zij een evenement op vele manieren invullen.

ZEP010: Trends…wat zijn de trends en zijn deze eigenlijk wel belangrijk?
Tijdens deze bijeenkomst staat de vraag ‘Trends…wat zijn de trends en zijn deze wel belangrijk?’ centraal. Dit keer gaan we het met de leden en gasten hebben over trends, of zijn het wel trends? En duurzaamheid, is het wel of geen trend? En welke trends zijn er eigenlijk binnen de evenementenbranche? En zijn die echt zo belangrijk? Of maken wij ze (te) belangrijk? Op dinsdag 18 februari gaan we tijdens de ZEP010 bijeenkomst hierover discussiëren en en brainstormen tijdens een interactieve sessie.

Uiteraard is er ook weer gelegenheid om met elkaar bij te praten, zowel voor als tijdens de lunch. We zien je graag op dinsdag 18 februari, bij deze verrassende locatie.

Adresgegevens

Vessel 11
Wijnhaven 101 t/o
3011 WN  Rotterdam

Routebeschrijving

Route & Parkeren
De leden en gasten die 18 februari met de auto komen, kunnen betaald parkeren in de straten in de buurt van Vessel 11 of in de parkeergarage van de Markthal (uitgang aan de zijde Blaak) of in de parkeergarage Koopgoot.

Openbaar vervoer:
Vessel 11 is te bereiken vanaf metrostation Beurs. Vanaf metrostation Beurs is het 5 minuten lopen naar het eventschip. Bij beurs de uitgang nemen richting Blaak.

Programma:

09.30 – 10.00 uur   Ontvangst met koffie en thee
10.00 – 10.25 uur   Welkom door coördinatoren en voorstelronde
10.25 – 11.10 uur   Trends…wat zijn de trends en zijn deze eigenlijk wel belangrijk?
11.10 – 11.30 uur   Netwerken
11.30 – 12.00 uur   Rondleiding Vessel 11
12.00 – 13.00 uur   Lunch & netwerken bij Vessel 11

LET OP! Alleen leden en gasten die zich hebben aangemeld voor de lunch, kunnen mee lunchen.

De bezoekersregistratie van de bijeenkomsten van ZEPnl wordt verzorgd door deRegistratiebalie.

Wil je deze ZEP010-bijeenkomst bijwonen? Registreer je dan nu!

Onze leden

Hieronder een overzicht van de leden van ZEP010

Onze leden

Aanmelden voor ZEP010

Vul het pdf formulier in en stuur hem op naar info@zepnl.nl Wij nemen daarna contact met je op.

Aanmeldformulier