Volgende bijeenkomst: dinsdag 15 september - Pompgebouw De Esch Rotterdam

Days
dagen
hours
uren
min
min
sec
sec

Locatie
Pompgebouw de Esch is dé evenementenlocatie van Rotterdam. Het is een inspirerende ontmoetingsplek zeer centraal gelegen in de wijk Kralingen.

Van water pompstation naar evenementenlocatie
In 1870 is begonnen met de bouw van het waterleidingbedrijf aan de Honingerdijk, boven de Oude Plantage. Dit was voldoende stroomopwaarts om ‘zuiver’ Maaswater te kunnen aanvoeren. Het voormalig drinkwaterleiding terrein werd in 1886 uitgebreid met een nieuwe machine- en ketelhuis. De Stoommachines, die oorspronkelijk in de werkplaatshallen bij de watertoren waren ondergebracht, kregen hier een nieuwe behuizing. Het pompstation is met de karakteristieke vierkante toren en het gebruik van verschillende kleuren baksteen in dezelfde stijl als de watertoren gebouwd.

Grote restauratie
Bij de grote restauratie, die in 1990 werd afgerond is een gedeelte van het complex gerestaureerd. Dit is het huidige “Pompgebouw De Esch”. Hierin bevinden zich onder meer een buurthuis, sporthal en/of evenementenhal, trouw- en feestzaal, vergaderruimtes en kantoor units. Het nieuwe gedeelte waar het winkelcentrum in is gevestigd, evenals de verbouwing en de restauratie zijn een ontwerp van Kraaijvanger Architecten. In het interieur van het Pompgebouw de Esch, bevindt zich een meer dan honderd jaar oud reliëf, waarop de watertoren staat afgebeeld en op symbolische wijze de strijd om goed drinkwater zichtbaar wordt gemaakt.

Events, mijn business, mijzelf en Corona. Hoe ga jij hiermee om?
Gelukkig mogen we ondertussen alweer wat meer en we hopen er natuurlijk met z’n allen op dat dit zo blijft. En gaan we dan vol gas weer vooruit of blijven we voorlopig nog op anderhalve meter? Hoe kan jij bijdragen aan de ontwikkelingen in de branche op dit moment en wat kunnen wij doen om te zorgen dat wij met z’n allen straks weer in de lift zitten.

Ja de Corona crisis is super vervelend en ja het heeft ontzettende impact op onze branche, zwaar omzetverlies, niet meer Live zoals we gewend zijn, die stomme anderhalve meter, bedrijven vallen om, de toekomst is zo onzeker en nog veel meer! Deze ochtend gooien we eerst ff alle ellende op tafel. Wat is er op dit moment mis in de wereld of bij jou zelf, waar ben je bang voor, wat houd je tegen. En daar laten we het natuurlijk niet bij.

Daarna gaan we écht vooruitkijken.

  • Wat zie jij dat er moet gebeuren? Of wat zie jij dat we juist niet moeten doen
  • Wat is de visie vanuit de eventbranche en hoe zien wij dit als ZEPnl?
  • En wat betekent dit voor jou? Welke stappen ga jij zetten om hier sterker uit te komen? Welke focus ga jij aanbrengen in jouw bedrijf?

De eerste stappen hierin gaan we samen zetten tijdens de eerste regiobijeenkomst na de vakantie.

Uiteraard is er ook weer gelegenheid om met elkaar bij te praten, zowel voor als tijdens de lunch. We zien je graag op dinsdag 15 september, bij deze verrassende locatie.

 

Programma:

09.30 – 10.00 uur   Ontvangst met koffie en thee
10.00 – 10.25 uur   Welkom door coördinatoren en voorstelronde
10.25 – 11.10 uur   Events, jouw business, jezelf en Corona. Hoe ga jij hiermee om?
11.10 – 11.30 uur   Netwerken
11.30 – 12.00 uur   Rondleiding Pompgebouw De Esch
12.00 – 13.00 uur   Lunch & netwerken bij Pompgebouw de Esch

LET OP!
Alleen leden en gasten die zich hebben aangemeld voor de lunch, kunnen mee lunchen.

De bezoekersregistratie van de bijeenkomsten van ZEPnl wordt verzorgd door deRegistratiebalie.

Wil je deze ZEP010-bijeenkomst bijwonen? Registreer je dan nu!

 

LOCATIE
Pompgebouw De Esch
Rijnwaterstraat 11
3063 HC Rotterdam

Routebeschrijving

ROUTE & PARKEREN
De leden en gasten die 15 september met de auto komen, kunnen in de wijk rondom het gebouw gratis parkeren.

Openbaar vervoer:
Pompgebouw De Esch is te bereiken vanaf metrostation Rotterdam Centraal Station of Beurs. Vanaf de metrostations, kan je met tram 21 of 24 naar Halte Rotterdam, Lage Filterweg reizen en is het vanaf daar 3 minuten lopen naar Pompgebouw De Esch.

 

Onze leden

Hieronder een overzicht van de leden van ZEP010

Onze leden

Aanmelden voor ZEP010

Vul het pdf formulier in en stuur hem op naar info@zepnl.nl Wij nemen daarna contact met je op.

Aanmeldformulier