Volgende bijeenkomst: maandag 18 november

Days
dagen
hours
uren
min
min
sec
sec

Locatie

“The Loft” van Wicked Grounds is 300 m2 en in deze inspirerende vergaderlocatie is alles aanwezig voor een succesvolle meeting, van een HD beamer tot post-its en flip-overs. Daarnaast is de biologische catering samengesteld om jullie gedurende de dag van de juiste gezonde energie te voorzien en zullen onze hostessen jullie alle zorgen uit handen nemen. Zo kunnen jullie je richten op de belangrijke zaken.

In deze inspirerende vergaderlocatie staat een 9 meter lange eikenhouten tafel die ruimte biedt aan 30 personen. De ruim opgezette lounge area’s en bar zijn gecreëerd voor de break-out sessies en catering momenten. Daarnaast beschikt The Loft over 1 af te sluiten break-out ruimte die ruimte bieden aan 10 personen.
Met uitzicht op de Hofpleinfontein, een overdaad aan natuurlijk licht, veel groen en mooi design meubilair is The Loft de perfecte vergaderlocatie in Rotterdam voor inspirerende vergaderingen en events in Rotterdam. De vele hoekjes en zitjes bieden de ruimte om je even lekker terug te trekken, bij te kletsen of de inspiratie op je te laten inwerken. Met The Loft trek je elke zakelijke meeting of event naar een nieuw level.

ZEP010: Maak kennis met onze leden waarbij vakgebieden en samenwerkingen worden gedeeld.
Tijdens deze laatste bijeenkomst van 2019, gaan we de diepgang in en geven wij onze ZEP010 leden de mogelijkheid om bedrijfspresentaties te houden en de gasten de mogelijkheid om beter kennis te maken met onze leden. Dat betekent dat wij 3 leden een podium kunnen geven die een presentatie mogen houden van maximaal 10 minuten. Tijdens deze persoonlijke presentatie wordt duidelijk wat de expertise en ideale klant is en worden eventuele samenwerkingen binnen ZEPnl aangestipt. Het delen van deze informatie leidt tot het nog beter kunnen aanbevelen van onze leden binnen ons eigen ZEP010 netwerk. En voor de gasten is dit een kans om zo kennis te maken met de diverse expertises van ons netwerk.

Ben jij lid van ZEP010 en wil jij deze laatste editie graag een presentatie geven over jouw vakgebied en jouw ervaringen delen, meld dit door een mail te sturen naar zep010@zepnl.nl  en de coördinatoren nemen z.s.m. contact met je op.

Door bij deze bijeenkomst onze leden een podium te geven wordt inzichtelijk voor anderen wat de kracht van het ZEPnl netwerk is en welke resultaten wij onderling al behaald hebben met samenwerkingen en verbindingen binnen ons netwerk.

Adresgegevens

Wicked Grounds
Delftsestraat 5, unit 2.06
3013 AB Rotterdam

Routebeschrijving

Route & Parkeren
De leden en gasten die 18 november 2019 met de auto komen, kunnen parkeren in de parkeergarage van het Hofplein.

Openbaar vervoer:
Wicked Grounds ligt 500 meter lopen vanaf metrostation Rotterdam Centraal Station.

Programma:

09.30 – 10.00 uur   Ontvangst met koffie en thee
10.00 – 10.25 uur   Welkom door coördinatoren en voorstelronde
10.25 – 11.10 uur   ZEP010: Maak kennis met onze leden waarbij vakgebieden en samenwerkingen worden gedeeld
11.10 – 11.30 uur   Netwerken
11.30 – 12.00 uur   Rondleiding Wicked Grounds
12.00 – 13.00 uur   Lunch & netwerken bij Wicked Grounds (optioneel en voor eigen rekening)

De lunch is voor eigen rekening en wordt door Wicked Grounds aangeboden voor € 12,50 excl. BTW (i.p.v. € 15,50 excl. BTW).
LET OP! Alleen leden en gasten die zich hebben aangemeld voor de lunch, kunnen mee lunchen. Na jouw aanmelding voor de lunch ontvang je uiterlijk 14 november 2019 een betaalverzoek via de mail of Whatsapp, deze betaling moet worden voldaan voor de bijeenkomst.

De bezoekersregistratie van de bijeenkomsten van ZEPnl wordt verzorgd door deRegistratiebalie.

Wil je deze ZEP010-bijeenkomst bijwonen? Registreer je dan nu!

Onze leden

Hieronder een overzicht van de leden van ZEP010

Onze leden

Aanmelden voor ZEP010

Vul het pdf formulier in en stuur hem op naar info@zepnl.nl Wij nemen daarna contact met je op.

Aanmeldformulier