Volgende bijeenkomst: maandag 17 februari

Days
dagen
hours
uren
min
min
sec
sec

Locatie

Diergaarde Blijdorp heeft acht sfeervolle zalen midden in het dierenrijk waaronder de Haaienzaal. Dinsdag 8 oktober 2019 opende Diergaarde Blijdorp in het Oceanium de volledig vernieuwde Haaienzaal. Een tof uitzicht door de spectaculaire, 7,5 meter lange glazen wand waarachter de talloze haaien, barracuda’s en zeeschildpadden in het Atlantische Zeebassin rondzwemmen.

In 2001 werd het Oceanium van Diergaarde Blijdorp geopend, met in het hart van het gebouw de congres- en evenementenzalen EAUditorium en de Haaienzaal. De Haaienzaal is de populairste evenementenlocatie van Blijdorp met jaarlijks zo’n 250 evenementen, van vergaderingen tot huwelijksvoltrekkingen en van feestelijke kerstdiners tot volledige congressen. Tijdens de intensieve renovatie is alles vernieuwd en geüpgraded. De Haaienzaal heeft een sfeervolle, moderne uitstraling gekregen en is klaar voor een breed scala aan nieuwe en vernieuwende evenementen.

Jaarlijks organiseert Diergaarde Blijdorp zo’n 900 zakelijke events, van intieme vergaderingen tot personeelsuitjes tot 10.000 deelnemers. Wat Diergaarde Blijdorp bijzonder maakt als evenementenlocatie is de unieke omgeving met mooie thematiseerde locaties, moderne faciliteiten en bijzondere ontmoetingen met haar dieren.

ZEP010: 2020

Tijdens deze eerste bijeenkomst van het jaar staat de vraag ‘waar loop jij tegenaan?’ centraal. Onder leiding van ZEP010- en ZEPnl-oprichtster Natasja Torcqué gaan we gezamenlijk proberen elkaars zakelijke vragen te beantwoorden.
Laat het ons vast weten als je een vraag hebt, door dit bij je aanmelding aan te geven. Ook kun je hier aangeven welke onderwerpen volgens jou een andere keer aan bod moeten komen.

Uiteraard is er ook weer gelegenheid om met elkaar bij te praten, zowel voor als tijdens de lunch. We zien je graag de eerste maandag in het nieuwe jaar, bij deze verrassende locatie.

Adresgegevens

Diergaarde Blijdorp
Blijdorplaan 8, entree Oceaniumzijde, ontvangst: Haaienzaal
3041 JG Rotterdam

Routebeschrijving

Route & Parkeren
De leden en gasten die 20 januari 2020 met de auto komen, kunnen parkeren bij de Diergaarde Blijdorp, op het parkeerterrein bij de (hoofd)ingang aan de Oceaniumzijde.

Openbaar vervoer:
De hoofdingang, ofwel aan de Oceaniumzijde is 12 minuten lopen vanaf het CS Rotterdam. Echter kunnen bezoekers van het ZEP010 event ook middels de andere ingang naar binnen, de stads-zijde, dichtbij het CS, reken dan wel op extra wandeltijd om bij de Haaienzaal te komen.

Programma:

09.30 – 10.00 uur   Ontvangst met koffie en thee (in de Haaienzaal)
10.00 – 10.25 uur   Welkom door coördinatoren en voorstelronde
10.25 – 11.10 uur   ZEP010: hulpvraag voor 2020
11.10 – 11.30 uur   Netwerken
11.30 – 12.00 uur   Rondleiding Diergaarde Blijdorp
12.00 – 13.00 uur   Lunch & netwerken bij Diergaarde Blijdorp (aangeboden door Diergaarde Blijdorp)

LET OP! Alleen leden en gasten die zich hebben aangemeld voor de lunch, kunnen mee lunchen.

De bezoekersregistratie van de bijeenkomsten van ZEPnl wordt verzorgd door deRegistratiebalie.

Wil je deze ZEP010-bijeenkomst bijwonen? Registreer je dan nu!

Onze leden

Hieronder een overzicht van de leden van ZEP010

Onze leden

Aanmelden voor ZEP010

Vul het pdf formulier in en stuur hem op naar info@zepnl.nl Wij nemen daarna contact met je op.

Aanmeldformulier