Volgende bijeenkomst: dinsdag 25 mei - Online

Days
dagen
hours
uren
min
min
sec
sec

Online bijeenkomst 20 april

Als je interactie op je event wilt, dan zul je bepaalde aspecten moeten faciliteren, maar welke keuzes maak je voor een hybride of online event? Hoe krijg je nou écht oprechte en waardevolle interactie? En hoe krijg je betrokken deelnemers van je (online) event?

Ja als eventprofessionals komen we natuurlijk (waarschijnlijk..) het liefst live samen, maar we zien ook de voordelen en de toepassingen van hybride en online events. Een online event is en blijft een ander middel dan een live event en daarmee dien je het concept en programma aan te passen zodat de deelnemer de optimale beleving heeft en de doelstellingen worden behaald.

De verwachting is dat een deel van de events in een hybride variant wordt georganiseerd in de toekomst en daarbij moet je rekening houden met een andere werkvormen voor interactie met de online deelnemers van je event.

Dagvoorzitter en trainer Kjell Lutz gaat ons leren hoe, deelt zijn tips en adviezen, maar laat het ons vooral ervaren! Kjell Lutz ziet (helaas) nog te vaak programma’s waarbij gekozen is voor de klassieke vorm waarbij de spreker spreekt en de deelnemers alleen maar luisteren. Juist door met interactieve werkvorm aan de slag te gaan kunnen deelnemers veel beter kennis opnemen, denk bijvoorbeeld eens aan: piramide discussies, quizzes, post-it sessies, quick responses, tekenen, slim inzetten van de chatfuncties. Kijk voor meer informatie op www.kjelllutz.nl.

Laat je verrassen en inspireren, zorg dat je erbij bent op 20 april. Ervaar hoe échte online interactie is, hoe de juiste werkvormen bijdragen aan je beleving en doelstelling en voel je als deelnemer écht betrokken bij de sessie.

We zien je graag op dinsdag 20 april.

 

Programma:

09.45 – 10.00 uur   Online inloop
10.00 – 11.30 uur   Geheim programma (verrassing)
11.30 – 12.00 uur   Netwerken
De bezoekersregistratie van de bijeenkomsten van ZEPnl wordt verzorgd door deRegistratiebalie.

Wil je deze ZEP010-bijeenkomst bijwonen? Registreer je dan nu!

 

 
 

 

Onze leden

Hieronder een overzicht van de leden van ZEP010

Onze leden

Nieuws vanuit ZEP010

Gezocht: Coördinator ZEP010

MEER LEZEN

Dimitri Visch, regiomanager voor ZEP010

MEER LEZEN

ZEP010 naar de haaien

MEER LEZEN

Compilatie ZEP010 bijeenkomst oktober 2019

MEER LEZEN
MEER LADEN

Aanmelden voor ZEP010

Vul het pdf formulier in en stuur hem op naar info@zepnl.nl Wij nemen daarna contact met je op.

Aanmeldformulier