Volgende bijeenkomst: maandag 23 maart

Days
dagen
hours
uren
min
min
sec
sec

Graag nodigen wij je uit voor de bijeenkomst van ZEP020 op maandag 23 maart. Deze keer zijn we te gast bij Corendon Village Hotel Amsterdam.

Locatie
Wil jij een onvergetelijke meeting ervaren met uitzicht op de Boeing 747 die geparkeerd staat in de achtertuin van het Corendon Village Hotel Amsterdam? Organiseer je volgende bijeenkomst in één van de innovatieve en flexibele vergaderzalen. Dankzij de gunstige locatie dicht bij de snelweg, Amsterdam Schiphol Airport en zakelijke districten is Corendon Village Hotel Amsterdam dé ideale locatie voor (inter)nationale vergaderingen, galadiners, evenementen en congressen. Daarnaast zijn de vergaderzalen naar eigen smaak op te zetten in verschillende opstellingen en bieden plaats aan maximaal 400 personen in theateropstelling en 600 personen in receptieopstelling.
Wil je liever stijlvol vergaderen met panoramisch uitzicht op Schiphol? Dan is de SKYBAR 747, die plaats biedt voor maximaal 300 personen, een geweldige locatie voor jouw exclusieve evenement. Laat je verrassen door de oneindige mogelijkheden en geniet van een fantastisch uitzicht op een echte Boeing 747!

Expert Carrousel
Verbinden, interactie en op een actieve manier kennis uitwisselen, daar staat ZEPnl voor. Daarom nodigen we je uit om tijdens deze bijeenkomst deel te nemen aan de expert carrousel. Dat kan zowel als expert door jouw kennis over te dragen, of als deelnemer om juist meer te weten te komen over een bepaald onderwerp. De thema’s die aan bod komen zijn: eventmanagement, eventtechniek, fotografie/film en hospitality/veiligheid. Tijdens de bijeenkomst mag je zelf kiezen of je als expert of als deelnemer wilt meedoen.

 

Adres
Corendon Village Hotel Amsterdam
Schipholweg 275
1171 PK  Badhoevedorp

Klik hier voor de route.

Bereikbaarheid met het openbaar vervoer:
Hier vind je de bereikbaarheid per openbaar vervoer

Programma:

09.30 – 10.00 uur   Ontvangst met koffie en thee
10.00 – 10.15 uur   Welkom door coördinatoren + voorstelronde
10.15 – 11.15 uur   Expert Carrousel
11.15 – 11.30 uur   Netwerken
11.30 – 12.00 uur   Rondleiding Corendon Village Hotel
12.00 uur   Lunch (alleen voor leden en gasten die zich hiervoor hebben aangemeld)
De bezoekersregistratie van de bijeenkomsten van ZEPnl wordt verzorgd door deRegistratiebalie.

Wil je deze ZEP020-bijeenkomst bijwonen? Registreer je dan nu!

Onze leden

Hieronder een overzicht van de leden van ZEP020

Onze leden

Aanmelden voor ZEP020?

Vul het pdf formulier in en stuur hem op naar info@zepnl.nl Wij nemen daarna contact met je op.

Aanmeldformulier