Volgende bijeenkomst: maandag 28 september - House of Watt Amsterdam

Days
dagen
hours
uren
min
min
sec
sec

Graag nodigen wij je uit voor de live bijeenkomst van ZEP020 op maandag 28 september. Deze keer zijn we te gast bij House of Watt in Amsterdam. Uiteraard is de locatie volledig conform de richtlijnen van het RIVM ingericht.

Locatie  
House of Watt is de meest flexibele ontmoetingsplek van Amsterdam. Of je nou een heidag wilt organiseren, een personeelsfeest, je eigen verjaardagsdiner óf gewoon even rustig flexwerken – het kan allemaal naast elkaar plaatsvinden. Gelegen dichtbij het Amstel Station en op 5 minuutjes van de Ring A10 is House of Watt met haar grote café én het terras met avondzon ook nog eens het middelpunt van de buurt.

En nu door!
Gelukkig mogen we ondertussen alweer wat meer en we hopen er natuurlijk met z’n allen op dat dit zo blijft. En gaan we dan vol gas weer vooruit of blijven we voorlopig nog op anderhalve meter? Hoe kan jij bijdragen aan de ontwikkelingen in de branche op dit moment en wat kunnen wij doen om te zorgen dat wij met z’n allen straks weer in de lift zitten.  

Ja de Corona crisis is super vervelend en ja het heeft ontzettende impact op onze branche, zwaar omzetverlies, niet meer Live zoals we gewend zijn, die stomme anderhalve meter, bedrijven vallen om, de toekomst is zo onzeker en nog veel meer!  

Deze ochtend gooien we eerst ff alle ellende op tafel. Wat is er op dit moment mis in de wereld of bij jou zelf, waar ben je bang voor, wat houdt je tegen. En daar laten we het natuurlijk niet bij.
 
Daarna gaan we écht vooruit kijken.
Wat zie jij dat er moet gebeuren? Of wat zie jij dat we juist niet moeten doen
Wat is de visie vanuit de eventbranche en hoe zien wij dit als ZEPnl?

En wat betekend dit voor jou? Welke stappen ga jij zetten om hier sterker uit te komen? Welke focus ga jij aanbrengen in jouw bedrijf?

De eerste stappen hierin gaan we samen zetten tijdens de eerste regiobijeenkomst na de vakantie. We gaan een creatieve sessie houden om nieuwe ideeën te genereren voor het komende half jaar.


 

Programma:

09.30 – 10.00 uur   Ontvangst met koffie en thee
10.00 – 10.10 uur   Welkom en voorstelronde
10.10 – 11.10 uur   En nu door!
11.10 – 11.40 uur   Tafellakensessie
11.40 – 12.10 uur   Rondleiding House of Watt
12.10 uur   Lunch (alleen voor leden en gasten die zich hiervoor hebben aangemeld).
De bezoekersregistratie van de bijeenkomsten van ZEPnl wordt verzorgd door deRegistratiebalie.

Wil je deze ZEP020-bijeenkomst bijwonen? Registreer je dan nu!

 

Locatie
House of Watt
James Wattstraat 73
1097 DL Amsterdam

Klik hier voor de route

OV
House of Watt ligt op loopafstand van het Amstelstation. Neem uitgang Julianaplein (rechts de trap naar beneden naar de fietsenstalling) en steek de straat (voorzichtig) over. Loop in de richting van het Amstelgebouw.

Na het Amstelgebouw (de bocht loopt een beetje naar rechts) zie je een trap naar beneden – deze ga je af – en meteen ga je een tunneltje onderdoor. Na het tunneltje sla rechtsaf – Vervolg je weg rechtdoor (ga links om de bouwwerkzaamheden heen) en na 200 meter vind je House of Watt aan je rechterhand.

Auto & Parkeren
In de nabije omgeving op straat is voldoende parkeergelegenheid. Vlakbij House of Watt zitten meerdere Parkbee garages waar voordelig geparkeerd kan worden met Parkmobile. Je kan dit ook vooraf reserveren. Kijk hier naar de dichtstbijzijnde garages en hun beschikbaarheid.

Onze leden

Hieronder een overzicht van de leden van ZEP020

Onze leden

Aanmelden voor ZEP020?

Vul het pdf formulier in en stuur hem op naar info@zepnl.nl Wij nemen daarna contact met je op.

Aanmeldformulier