Volgende bijeenkomst: maandag 27 januari

Days
dagen
hours
uren
min
min
sec
sec

Graag nodigen wij je uit voor de eerste bijeenkomst van ZEP020 in 2020 op maandag 27 januari. Deze keer zijn we te gast bij art’otel Amsterdam.

Locatie
Gelegen in het stadscentrum van Amsterdam, tegenover het Centraal Station, bevindt zich art’otel amsterdam. Een verrassende uitvalsbasis met oneindig veel mogelijkheden voor events en bijeenkomsten van 8 tot 200 personen. Het Sales Team neemt je deze dag mee door de wandelgangen en ruimtes van 5&33, waaronder de spectaculaire 5&33 Gallery voor diegene die écht iets speciaals zoekt.
art’otel amsterdam bundelt haar krachten met het naastgelegen Park Plaza Victoria Amsterdam voor nóg meer variatie en eventmogelijkheden. Gezamenlijk bieden de hotels meer dan 400 kamers, twee restaurants, twee bars, een illy café, een gallerij, een spa en een fitness- en wellnesscentrum. Een schat aan verbonden faciliteiten op één locatie.

Waar kunnen we jou mee helpen? Natasja Torcqué – ZEPnl
De drie pijlers van ZEPnl zijn verbinden, kennisdelen en samenwerken. Om het nieuwe jaar goed te starten komt Natasja Torcqué een sessie met jullie doen waar we al deze drie pijlers samen laten komen. Je krijgt hulp van anderen uit de groep bij de invulling van jouw hulpvraag. Waar kunnen zij jou mee helpen? Denk hier goed over na en je gaat met ideeën naar huis die je zelf misschien wel nooit bedacht had.

Bedrijfspresentatie Anco van Vliet – Luxonos
Luxonos is partner op het gebied van licht, geluid, beeld en special effects voor alle soorten evenementen. Zij voorzien presentaties, congressen, uitvaarten, beursstands en festivals van apparatuur en technisch personeel. Luxonos denkt mee, ontzorgt en is 24/7u bereikbaar.

 

Adres
art’otel
Prins Hendrikkade 33
1012 TM Amsterdam

Klik hier voor de route.

Programma:

09.30 – 10.00 uur   Ontvangst met koffie en thee
10.00 – 10.15 uur   Welkom door coördinatoren + voorstelronde
10.15 – 11.15 uur   Waar kunnen we jou mee helpen – Natasja Torcqué
11.15 – 11.30 uur   Bedrijfspresentatie Luxonos – Anco van Vliet
11.30 – 12.00 uur   Rondleiding art’otel
12.00 uur   Lunch (alleen voor leden en gasten die zich hiervoor hebben aangemeld)
De bezoekersregistratie van de bijeenkomsten van ZEPnl wordt verzorgd door deRegistratiebalie.

Wil je deze ZEP020-bijeenkomst bijwonen? Registreer je dan nu!

Onze leden

Hieronder een overzicht van de leden van ZEP020

Onze leden

Aanmelden voor ZEP020?

Vul het pdf formulier in en stuur hem op naar info@zepnl.nl Wij nemen daarna contact met je op.

Aanmeldformulier