Volgende bijeenkomst: maandag 25 november

Days
dagen
hours
uren
min
min
sec
sec

Graag nodigen wij je uit voor de bijeenkomst van ZEP020 Engage your Audience op maandag 25 november. Deze keer zijn we te gast bij Offices For You in het Olympisch Stadion te Amsterdam.

Locatie
Op deze locatie heb je uitzicht op de grasmat en de atletiekbaan. De plek waar in 1928 tijdens de Olympische Zomerspelen geschiedenis werd geschreven.
In de catacomben van het Olympisch Stadion heeft Offices For You naast verse koffie, thee, lunch en het snelste internet dat er is, maar liefst 3000m2 gerealiseerd aan kantoorruimte. Op de begane grond is er de mogelijkheid voor flexers om te werken in de ruime social space. Ook op de begane grond vind je vergaderruimtes die te huur zijn voor zowel interne als externe partijen. De overige 2 etages zijn gevuld met vaste kantoorruimtes. Ook niet geheel onbelangrijk heeft Offices For You de Olympic Lounge tot haar beschikking waar zakelijke partijen/borrels gegeven kunnen worden tot zeker 100 personen!

Nut of noodzaak van interactie? Joost Callaars – Yellenge
Interactie met deelnemers het is er altijd al geweest. In de voorbije jaren hebben (digitale) tools het faciliteren van publieke betrokkenheid verder gestimuleerd, toegankelijker en gemakkelijker gemaakt, zowel voor de sprekers richting haar publiek als andersom.

Zo heeft er naast de digitale revolutie binnen de evenementen branche, ook de participatie revolutie recent een vlucht genomen. Wat wil je bereiken met het interactief kunnen zijn? Het antwoord hierop ligt genuanceerder en vraagt om samen met de opdrachtgever (organisator) en haar betrokken sprekers, workshopleiders, partners, e.d. verder te kijken. Samen inzoomen op vragen als ‘wat voor event willen we neerzetten?’, ‘wat willen we op inhoud uitstralen en wat is inhoudelijk te verwachten van deelnemers?’, ‘welke boodschap brengen wij en wat brengen deelnemers?’ Joost deelt zijn ervaringen en zoomt met ons in op de beweegredenen waarom wel of geen interactie, als op de diversiteit van interactie en hoe het je verder helpt bij het organiseren.

Bedrijfspresentatie Aurélie Veltema – AVUE Communicatie en Marketing
Wil jij jouw unieke aanbod helder bij je doelgroep zichtbaar maken? ZEP020 lid Aurélie Veltema is online marketeer met een missie om ondernemers hiermee te helpen. Dit kan in een samenwerking om de marketing strategie te vinden die past bij jouw bedrijf. Ook biedt Aurélie diensten aan als blogger en social media schrijver, om zo jouw online zichtbaarheid te vergroten. Wanneer jij duidelijk kiest voor jouw ideale klant, kiest jouw ideale klant voor jou!

 

Adres
Offices For You
Olympisch Stadion 24-28
1076 DE Amsterdam

Klik hier voor de route.

Programma:

09.30 – 10.00 uur   Ontvangst met koffie en thee
10.00 – 10.15 uur   Welkom door coördinatoren + voorstelronde
10.15 – 10.45 uur   Nut of noodzaak van interactie – Yellenge
10.45 – 11.00 uur   Bedrijfspresentatie AVUE – Aurélie Veltema
11.00 – 11.30 uur   Netwerken
10.45 – 12.00 uur   Rondleiding Offices For You
12.00 uur   Lunch (facultatief en voor eigen rekening à € 10,-)
De bezoekersregistratie van de bijeenkomsten van ZEPnl wordt verzorgd door deRegistratiebalie.

Wil je deze ZEP020-bijeenkomst bijwonen? Registreer je dan nu!

Onze leden

Hieronder een overzicht van de leden van ZEP020

Onze leden

Aanmelden voor ZEP020?

Vul het pdf formulier in en stuur hem op naar info@zepnl.nl Wij nemen daarna contact met je op.

Aanmeldformulier