Volgende bijeenkomst: maandag 24 juni

Days
dagen
hours
uren
min
min
sec
sec

Graag nodigen wij je uit voor de bijeenkomst van ZEP020 Verbinden in Remise op maandag 24 juni.

Locatie
Deze keer zijn we te gast bij De Hallen Studio’s te Amsterdam.
Gelegen in De Hallen Amsterdam, ooit een tramremise en het ‘werkende’ hart van Amsterdam West en tegenwoordig een unieke, karakteristieke plek waarbij creatieve ondernemers en bijzondere concepten een sfeervol decor creëren. Zo zijn er naast de Hallen Studio’s ook de Foodhallen gevestigd, Hotel de Hallen en Het Denim Lab met mogelijkheden tot combineren met events.

De Hallen Studio’s is een veelzijdige locatie met ruimte voor een groots diner, een intieme bruiloft of een groot feest, door de vele mogelijkheden van de ruimtes en de mix van stijlen is de locatie enorm geschikt om het geheel eigen te maken.

De grote studio’s hebben een eigen sfeer en daarmee eigen mogelijkheden. De grootste heeft een maximale capaciteit van 800 personen. De kleinere ruimtes zijn goed te combineren en ook bijzonder op zichzelf en bieden al een fijne omgeving vanaf 15 personen.

Anne de Goede – Verbingo!
Mensen ontmoeten die je normaal niet zo snel zou ontmoeten, of het nou zakelijk is of gewoon bij de bushalte: sociaal psychologe Anne de Goede is er dol op. Met haar bedrijf Blik & Blooz ontwikkelt zij prikkelende ontmoetingsconcepten.

Verbingo! Een sociaal spel vol verrassende ontmoetingen. Je staat om je heen te kijken. Eigenlijk ben je best nieuwsgierig naar de mensen om je heen. Wie zijn ze? Hoe zijn ze? Maar om nu uit het niets op iemand af te stappen voor een praatje. Dat doe je niet zo snel. Gelukkig is er Verbingo! Een laagdrempelig spel waarbij je elkaar op een luchtige en speelse manier leert kennen. Geen getallen op de Verbingo!kaart, maar grappige, interessante en onverwachte ijsbrekers die zorgen voor een verrassend gesprek. Ideaal om nieuwe mensen te leren kennen en contact met bekenden te verdiepen.

Bedrijfspresentatie Chantal Dettori van Sound2Light
Wil jij optimaal gebruik maken van licht en geluid tijdens je evenement? Chantal neemt ons mee in de wereld van de mogelijkheden van geluid en verlichting bij evenementen, feesten, meetings en congressen. Sound2Light is gespecialiseerd in en adviseert over audiovisuele oplossingen voor evenementen waarbij je een onvergetelijke indruk wilt achter laten.

 

Adres
De Hallen Studio’s
Hannie Dankbaarpassage 18
1053 RT Amsterdam

Klik hier voor de routebeschrijving

Programma:

09.30 – 10.00 uur   Ontvangst met koffie en thee
10.00 – 10.10 uur   Opening
10.10 – 10.40 uur   Verbingo!
10.40 – 10.55 uur   Bedrijfspresentatie Chantal Dettori – Sound2Light
10.55 – 11.15 uur   Vragenrondje waar kunnen we je bij helpen
11.15 – 12.00 uur   Rondleiding De Hallen Studio’s
11.45 – 12.00 uur   Netwerken
12.00 uur   Lunch (facultatief en voor eigen rekening à € 8,00)
De bezoekersregistratie van de bijeenkomsten van ZEPnl wordt verzorgd door deRegistratiebalie.

Wil je deze ZEP020-bijeenkomst bijwonen? Registreer je dan nu!

Onze leden

Hieronder een overzicht van de leden van ZEP020

Onze leden

Registreren voor ZEPnl

Vul het pdf formulier in en stuur hem op naar info@zepnl.nl

Aanmeldformulier