Volgende bijeenkomst: Dinsdag 28 september

Days
dagen
hours
uren
min
min
sec
sec

Gooi jij je lege batterijen ook altijd bij het GFT-afval, omdat ze zo’n mooi groen kleurtje hebben? Of je oude kranten gewoon in de vuilniszak, omdat het zo lekker makkelijk is?

Tijdens de regiobijeenkomst van 8 november is ZEP025 op bezoek bij The Green in Arnhem. Deze duurzame locatie is klimaatneutraal en zero-waste is een belangrijk uitgangspunt voor The Green Team.

Sonja Schaefers, adviseur duurzame evenementen, vertelt ons meer over toekomstbestendige evenementen, want dat is meer dan een goodie bag zonder notitieboekje. Sonja daagt je uit om zelf na te denken over wat wel en wat niet kan of mogelijk is.

Hoeveel hou jij je dagelijks bezig met duurzaamheid, zowel privé als werk gerelateerd?
Wat zou jij willen weten over duurzame evenementen? Sonja ontvangt graag je vragen, zodat ze 8 november meer de diepte in kan gaan met de antwoorden op deze vragen. Je mag je vraag/vragen voor 31 oktober mailen naar zep025@zepnl.nl. Op dit e-mailadres kun je je ook alvast aanmelden.

Programma
09.45 Inloop
10.00 Welkom en introductie door Miel Verstappen
10.10 Evenementen & Duurzaamheid deel I
11.00 Koffiebreak
11.15 Evenementen & Duurzaamheid deel II
12.00 Rondleiding The Green Meeting Center
12.30 Netwerklunch
13.00 Huiswaarts

Corona maatregelen
In lijn met de huidige voorschriften wordt door medewerkers van The Green op een coronatoegangsbewijs (QR-code) gecontroleerd in combinatie met een geldig paspoort, identiteitsbewijs of rijbewijs.

The Green Meeting Center Arnhem
Nieuwe Stationsstraat 10
6811 KS Arnhem
026 – 353 7840

Team ZEP025

ZEP025 Nieuws

Aanmelden voor ZEP025?

Vul het pdf formulier in en stuur hem op naar info@zepnl.nl Wij nemen daarna contact met je op.

Aanmeldformulier