Volgende bijeenkomst: dinsdag 13 april - Online

Days
dagen
hours
uren
min
min
sec
sec

“Jouw website onder de loep”

Je website is je online visitekaartje en vaak een eerste kennismaking met jou en jouw bedrijf. Belangrijk dus dat jouw website uitstraalt wat jij wil uitstralen en dat bezoekers doen wat jij wil dat ze doen. Maar past de uitstraling van jouw website (nog) wel bij jouw bedrijf en doelgroep? Wordt jouw ideale klant geprikkeld om te doen wat jij wil dat hij doet (bellen, bestellen, abonneren, informeren etc.)? Is jouw doel wel duidelijk?

Natuurlijk is ook de vindbaarheid (zoekmachineoptimalisatie) en de snelheid erg belangrijk. En heb je stilgestaan bij de usability (gebruiksvriendelijkheid)? Wist je dat vooral consumenten veel op hun mobiel zoeken en je site dus daarom vooral ingericht moet zijn op acties met de duim? En ‘vroeger’ was je homepage dé belangrijkste pagina van je website. Maar bezoekers die nu via zoektermen op je website terecht komen, komen vaak niet meer terecht op je homepage maar op de pagina die over het zoekwoord gaat. Dus elke pagina is een landingspagina.

Heel wat om aan te denken dus! Daarom gaan we met elkaar kijken hoe jouw website beleefd wordt door de andere ZEP-leden. Andermans kijk kan heel verhelderend en verfrissend werken en de deur openen naar verbetering.

Graag tot dinsdag 13 april!

Programma:

09.45 – 10.00 uur   Online ontvangst
10.00 – 10.15 uur   Welkom & voorstellen
10.15 – 11.30 uur   “Jouw website onder de loep”
11.30 – 12.00 uur   Afronden, hulpvraag en netwerken

De bezoekersregistratie van de bijeenkomsten van ZEPnl wordt verzorgd door deRegistratiebalie.

Wil je deelnemen aan deze ZEP025-bijeenkomst? Registreer je dan nu!

Team ZEP025

ZEP025 Nieuws

Aanmelden voor ZEP025?

Vul het pdf formulier in en stuur hem op naar info@zepnl.nl Wij nemen daarna contact met je op.

Aanmeldformulier