Volgende bijeenkomst: Dinsdag 8 juni - Walk & Talk

Days
dagen
hours
uren
min
min
sec
sec

Heb jij ook zin om weer eens écht met elkaar te netwerken? Wij van ZEP025 wel!

En daarom hebben we besloten de laatste regiobijeenkomst voor de zomerstop te vieren met een heuse Walk & Talk. In tweetallen gaan we, op gepaste afstand, een fijne wandeling maken door het mooie Park Sonsbeek in Arnhem. We verzamelen bij het Bezoekerscentrum Sonsbeek aan de Zijpendaalseweg 24a en daar vandaan lopen we een stuk door het park. Natuurlijk kun je met meerdere mensen een stukje netwalken. De beste gesprekken en ideeën ontstaan tenslotte vaak in de natuur tijdens het wandelen en een beetje extra buitenlucht kan ook geen kwaad.

Na afloop kunnen we, met inachtneming van de dan geldende regels, een kopje koffie drinken bij de Stadsvilla Sonsbeek. Vanaf hier heb je een mooi uitzicht op de stad.

Park Sonsbeek als landgoed bestaat ruim 250 jaar. Daarvoor was het een beekdal in het bos. Langs de Sint Jansbeek stond 750 jaar geleden, naast de Grote Waterval, al de eerste watermolen en bestond het gebied uit meerdere kleine landgoederen. Baron Van Heeckeren heeft die landgoederen samengevoegd tot Park Sonsbeek. In 1899 is de kern van het landgoed in handen van de gemeente gekomen en werd het een openbaar park.

Praktisch:
Parkeren kan op de Zijpendaalseweg. Bovenaan is het gratis, dichterbij de stad moet je betalen. Parkeren kan ook in parkeergarage Arnhem Centraal onder het station. Van daar is het 10 minuten lopen.

Programma:

09.45 uur    Verzamelen
10.00 uur    Wandel(netwerk)en
11.00 uur    Koffie en verder netwerken
12.00 uur    Afsluiting
De bezoekersregistratie van de bijeenkomsten van ZEPnl wordt verzorgd door deRegistratiebalie.

Wil jij bij de volgende bijeenkomst zijn? Registreer je nu!

 

Team ZEP025

ZEP025 Nieuws

Aanmelden voor ZEP025?

Vul het pdf formulier in en stuur hem op naar info@zepnl.nl Wij nemen daarna contact met je op.

Aanmeldformulier