Volgende bijeenkomst: InnStyle Maarssen - Maandag 2 maart

Days
dagen
hours
uren
min
min
sec
sec

Locatie

InnStyle; trendy en sfeervolle evenementenlocatie met geweldig terras, nabij Utrecht en goed bereikbaar vanaf de A2 en A27. Kleurrijk, hip en prachtig gelegen aan het water van de Maarsseveense Plassen omringd door strand en bos. InnStyle biedt het complete plaatje! Er zijn tientallen ruimtes verdeeld over twee gebouwen die verschillen qua architectuur, maar vanbinnen naadloos in elkaar overgaan. Verschillende houtsoorten, trendy kleuren en strakke moderne lijnen zorgen voor een zakelijke, maar toch warme sfeer. Het overdekte en deels verwarmde terras draagt ook in de winter bij aan een ultieme binnen-buiten beleving. Iets actiefs doen? Dat kan want er is voor ieder wat wils afgestemd op de doelgroep. Maak ook van food een beleving! InnStyle kent uitgebreide foodmogelijkheden met verse en duurzame producten, live bereidt. Maak het doel van uw dag compleet met de juiste afstemming van uw cateringwensen. De locatie is goed bereikbaar met volop gratis parkeergelegenheid.

Expert Carrousel
Verbinden, interactie en op een actieve manier kennis uitwisselen, daar staat ZEPnl voor. Daarom nodigen we je uit om tijdens deze bijeenkomst deel te nemen aan de expert carrousel. Dat kan zowel als expert door jouw kennis over te dragen, of als deelnemer om juist meer te weten te komen over een bepaald onderwerp.

De thema’s die aan bod komen zijn: eventmanagement, eventtechniek, fotografie/film en hospitality/veiligheid. Tijdens de bijeenkomst mag je zelf kiezen of je als expert of als deelnemer wilt meedoen.

 

Locatie
InnStyle
Herenweg 55
3602 AN  Maarssen

Klik hier voor de routebeschrijving.

Programma:

09.30 – 10.00 uur   Ontvangst met koffie en thee
10.00 – 10.10 uur   Welkom
10.10 – 11.10 uur   Expert Carrousel
11.10 – 11.30 uur   Netwerken
11.40 – 12.00 uur   Rondleiding InnStyle
12.00 uur   Lunch en netwerken (alleen na aanmelding voor de lunch)
De bezoekersregistratie van de bijeenkomsten van ZEPnl wordt verzorgd door deRegistratiebalie.

Wil je deze ZEP030-bijeenkomst bijwonen? Registreer je dan nu!

Onze leden

Hieronder een overzicht van de leden van ZEP030

Onze leden

Aanmelden voor ZEP030?

Vul het pdf formulier in en stuur hem op naar info@zepnl.nl Wij nemen daarna contact met je op.

Aanmeldformulier