Volgende bijeenkomst: Maandag 6 september

Days
dagen
hours
uren
min
min
sec
sec

Op maandag 6 september gaan we eindelijk weer live met ZEP030!

Na een jaar van online bijeenkomsten, de ‘Walk & Talks’ van afgelopen juni in de verschillende regio’s en de ZEPNL BBQ, is het weer tijd om samen een locatie te bezoeken. Heerlijk!

Dit keer gaan we naar Le Brasseur (adres: Schoutenstraat 5, Maarssen). Deze locatie is een sfeervol restaurant wat zich ook gaat openstellen als vergader- en eventlocatie voor kleine, intiemere bijeenkomsten. De perfecte plek voor ons om af te trappen met het thema Netwerken/Matchmaking!

Deze editie gaan we in een aantal rondes met elkaar speeddaten. Spannend? Welnee, dat valt best mee. We kennen elkaar natuurlijk al een beetje, maar na deze bijeenkomst weet je nog meer van elkaar. Om je op weg te helpen, hebben we natuurlijk wat vragen voorbereid. Zo kom je er heel snel achter met wie jij een match hebt en wie elkaar kunnen helpen.

Natuurlijk zal ook de locatie zichzelf presenteren en vertellen welke mogelijkheden zij bieden voor de zakelijke markt. Wij zijn erg blij dat zij ons willen ontvangen.

Na de bijeenkomst is er de mogelijkheid te genieten van een heerlijk lunchplateau met diverse lekkernijen. De eigen bijdrage die hiervoor wordt gevraagd is 15 euro per persoon. We nodigen je van harte uit hiervan gebruik te maken en nog even gezellig na te praten. We hebben elkaar zo vlak na de zomer vast een hoop te vertellen.

Kunnen wij op je rekenen?

Programma:

09.30 – 10.00 uur Ontvangst
10.00 – 10.15 uur Welkom
10.15 – 11.00 uur Hoe gaat het met je, speeddate ronde 1 en 2
11:00 – 11.30 uur Presentatie La Brasseur
11:30- 11.50 uur Speeddate ronde 3
11:50- 12.00 uur Afsluiting en aansluitend lunch (optioneel en € 15 p.p.)

Ondervind je problemen met je aanmelding of het inloggen? Neem dan gerust contact op met ons op ZEP030@zepnl.nl.

Graag tot 6 september in Maarssen!

Onze leden

Hieronder een overzicht van de leden van ZEP030

Onze leden