Volgende bijeenkomst: Maandag 2 november - Online

Days
dagen
hours
uren
min
min
sec
sec

Vanwege de recente maatregelen hebben we helaas moeten besluiten deze bijeenkomst online te houden. Maar niet getreurd, een bezoek aan Hotel Kontakt der Kontinenten houden we tegoed. Zij ontvangen ons graag als we weer offline kunnen gaan.

Wat houdt jou bezig?
Dit keer geen gastspreker of vast onderwerp om over te sparren, maar juist weer eens tijd om van elkaar te horen hoe het nu écht gaat met iedereen. Heb je mooie projecten waar je aan werkt of hebt gewerkt? Plannen, ideeën of juist niet?

Stel die (hulp)vraag
Graag vragen wij jullie hiervoor een kort praatje voor te bereiden van max. 5 minuten. Het hoeft geen gelikte presentatie te zijn (mag natuurlijk wel). Maar gewoon iets waarin je vertelt over de projecten die je de afgelopen periode hebt gedaan. Of juist bent misgelopen omdat deze gecanceld waren of omdat er helemaal niets op je pad kwam. Schroom ook niet om een hulpvraag te stellen, zodat andere ZEPpers je misschien verder kunnen helpen. Door inspiratie, een contact, idee of iets anders.

Juist nu is het goed om met elkaar in contact te blijven en mooie, maar ook realistische ervaringen met elkaar te delen.

Graag tot 2 november!

Programma:

09.45 – 10.00 uur    Ontvangst
10.00 – 10.10 uur    Welkom
10.10 – 11.10 uur    Hoe is het nu met jou?
11.10 – 11.30 uur    Netwerken
De bezoekersregistratie van de bijeenkomsten van ZEPnl wordt verzorgd door deRegistratiebalie.

Wil jij bij de volgende bijeenkomst zijn? Registreer je nu!

Onze leden

Hieronder een overzicht van de leden van ZEP030

Onze leden

Aanmelden voor ZEP030?

Vul het pdf formulier in en stuur hem op naar info@zepnl.nl Wij nemen daarna contact met je op.

Aanmeldformulier