Volgende bijeenkomst: maandag 20 september - Theater MIMIK in Deventer

Days
dagen
hours
uren
min
min
sec
sec

Ben jij benieuwd welke kansen er nu liggen in de markt en hoe je hier ook daadwerkelijk iets mee kan doen? Heb jij een idee waar je feedback op wilt of vind je het gewoon tof om samen nieuwe ideeën te ontwikkelen?

Kom dan naar de regiobijeenkomst van oktober. Deze maand gaan we onze creativiteit weer aanzetten. We kijken met elkaar welke kansen we zien in de markt en naar wat wij hiermee als groep kunnen doen. Welke kansen liggen er voor ons als zelfstandige eventprofessionals. We gaan met elkaar inspirerende nieuwe ideeën bedenken en ook in groepjes uitwerken.

We zien je graag op maandag 20 september om 10.00 uur bij het nieuwe theater MIMIK in Deventer. MIMIK is Film + Theater + Café, en daarmee meer dan de toch al magische optelsom van Filmhuis De Keizer en Theater Bouwkunde. Het is cultureel uitgaan. Een keurmerk met de garantie dat je geraakt wordt in het hart. MIMIK is het zelfverzonnen synoniem voor emotie.


Programma:

09.30 – 10.00 uur Ontvangst met koffie en thee
10.00 – 10.15 uur Welkom door de regio coördinatoren
10.15 – 11.15 uur Inhoudelijk programma
11.15 – 11.30 uur Vragenrondje; waar kunnen we jou mee helpen?
11.30 – 12.00 uur Rondleiding/presentatie locatie
12.00 – 13.00 uur Vrij netwerken met drankje en broodje
13.00 – 14.00 uur Naar de film (optioneel)

Wil je deze ZEP0570-bijeenkomst bijwonen? Registreer je dan nu!


Locatie 

MIMIK, Achter de Muren Vispoort 10 Deventer.

Met vier filmzalen, een multifunctionele theaterzaal, een bar en een café zijn alle denkbare combinaties van cultuur, beleven en uitgaan mogelijk. De hele dag open, geen drempels, zeer toegankelijk. Het nieuwe pand biedt zoveel mogelijkheden dat we onze bezoekers steeds weer kunnen verrassen met ons programma.

Team ZEP0570