ZEPNL community lanceert nieuwe regio ZEP020

ZEPnl, hét nationale zakelijke community voor zelfstandige eventprofessionals, heeft een nieuwe regio op de kaart gezet. Op 25 maart vond de lancering plaats van ZEP020.

Marijke den Heijer, Patricia Herni en Brenda Kager, coördinatoren van ZEP020, begeleiden alle maandelijkse bijeenkomsten in regio Amsterdam. Met als doel onderlinge verbinding, kennisdelen, inspireren en om branche gerelateerde onderwerpen en ontwikkelingen te delen met leden.

De eerste bijeenkomst van ZEP020 vond plaats bij de Good Hangout. Een dynamische event locatie die een duurzaam food concept heeft ontwikkeld genaamd ‘food bij the gram’. Hiermee proberen zij hun steentje bij te dragen rondom verspilling van eten.

Tijdens de eerste bijeenkomst vertelde Suze Maclaine Pont over hoe je als ondernemer meer financiële vrijheid creëert. Na de Q&A onder leiding van dagvoorzitter Kjell Lutz was het tijd om te proosten en ZEP020 officieel te lanceren. Het feestelijk moment werd muzikaal door Wicky Entertainment verzorgd.

ZEP020 heeft voor heel 2019 al een volledig programma staan. Met veel interessante onderwerpen die iedere eventprofessionals raken. Op een aantal bijzondere en inspirerende locaties.

De volgende bijeenkomst vindt plaats op 23 april in Pathé Tuschinski waar social media marketing als onderwerp op de agenda staat. Ben jij ook een eventprofessionals die op zoek is naar verbinding en maandelijks kennis wil opdoen? Stuur ons een bericht via zep020@zepnl.nl en we nodigen je graag uit voor de volgende bijeenkomst.