ZEPNL LANCEERT 2 NIEUWE REGIO’S

Zelfstandig eventprofessionals uit de regio Deventer en Arnhem/Nijmegen kunnen zich binnenkort aansluiten bij de ZEPnl community. ZEP025 en ZEP0570 gaan beide in september van start.

Oprichtster Natasja Torcqué zag een kans en startte in 2018 met de ZEPnl community, speciaal voor freelance eventprofessionals in de regio Utrecht. Afgelopen jaren zijn daar de regio’s Amsterdam en Rotterdam bijgekomen en nu is het tijd voor verdere uitbreiding naar de regio’s Deventer en Arnhem/Nijmegen

Binnen deze community geloven wij niet in concurrentie, maar in het versterken van elkaar. Kennis en informatie delen, elkaar oprecht leren kennen en samenwerken aan mooie projecten. De maandelijkse bijeenkomsten dragen hier aan bij en zorgen voor waardevolle contacten en dat de deelnemers groeien als ondernemer en als eventprofessional. Een absolute meerwaarde voor iedereen die zich aansluit.

“ZEPnl zet zelfstandige eventprofessionals op de kaart.”

ZEPnl is de zakelijke community voor zelfstandige eventprofessionals. Iedere maand vind er in elke regio een bijeenkomst plaats bij iedere keer een andere evenementenlocatie in de regio. Met verschillende expertises bouwen we aan een krachtig fundament binnen de wereld van evenementen. Word lid van onze community en kom ook kennis delen, samenwerken en oprecht met elkaar verbinden’.

Gratis de lancering van een van deze regio’s bezoeken? Stuur dan een mail naar info@zepnl.nl en ontvang een persoonlijke uitnodiging.